Arkadaşlar FIFA 19 oynamaktan bıktım. Gerçekten bana bir oturuşta atıyorum 5 saat başından kaldırmayacak sürükleyici, böyle oyunlarda varmış be dedirtecek oyun tavsiye ederseniz sevinirim.
Episode 1 now FREE! Life is Strange is an award-winning and critically acclaimed episodic adventure game that allows the player to rewind time and affect the past, present and future.
Episode 1 now FREE! Life is Strange is an award-winning and critically acclaimed episodic adventure game that allows the player to rewind time and affect the past, present and future.
1.bölümü bitirdim 2.bölümde kafede arkadaşıma zamanı kontrol edebildiğimi kanıtlamaya çalışırken cebinde kaç sigara olduğunu sorduğunda oyunu sildim. Gerçekten zahmetli geldi bana ve ana karakterin erkek olmasını çok isterdim ya da en azından başlangıçta seçebilseydik. Karaktere kendimi veremedim. Ama tavsiyen için sağol.
Kesinlikle AC Odyssey. Sisteminiz yetiyorsa oynayın. Oyunu bitirmeme rağmen haritada gezmek ve keşfetmediğim bölgeleri keşfetmek için oynuyorum. Oyun bittiği hâlde bugün yaklaşık 5 saat oynadım. 28,77 TL'ye alınabilecek en iyi oyunlardan biridir.
London, 1918. You are newly-turned Vampyr Dr. Jonathan Reid. As a doctor, you must find a cure to save the city’s flu-ravaged citizens. As a Vampyr, you are cursed to feed on those you vowed to heal.