Oyun önerisi

mbboyun

Kilopat
Arkadaşlar sizden oyun önerisi istiyorum. İlk önce sevip sevmediğim oyunları göstereyim.
Tik: Sevdiğim.
Düz çizgi: Ne sevdim, ne sevmedim.
Çarpı: Kesinlikle beğenmedim.
Hiçbir şey yoksa o oyunu oynamadım demektir.

Şimdi de istediğim şeyleri yazayım.
Hikaye: Hikayeli oyunları çok seviyorum. Hikayesi illa muhteşem olmak zorunda değil. Yani vurucu olursa iyi olur.
Aksiyon: Oyunun vuruş hissiyatı falan güzel olsun yani. Aksiyona da bayılıyorum.
Bulmaca: Bulmacalardan nefret ederim. Yani çok basit şeyler olabilir ama cidden hiç sevmiyorum. Boşa zaman kaybı. Sırf bu yüzden Hellblade'i bıraktım o kadar sıkıldım ki. Aldığım bua pişman oldum.
FPS: İlla FPS olsun demiyorum ama olabilir.
Bağımsız oyun (indie): Katana Zero gibi olursa güzel olur. Undertale sevmedim. Dead Cells Başta sevmiştim ama sonradan pek sevemedim. Katana Zero gibi olursa iyi olur.

Sevdiğim Oyunlar: Assassin's Creed Odyssey, Grand Theft Auto V, Katan Zero, Mafia II, Mafia III, Max Payne 3, Sleeping Dogs, Watch Dogs 2, Yakuza 0 Bu oyunlara benzer olursa güzel olur.
Bu oyunlara benzer oyunlar olabilir.

Sevmediğim Oyunlar: Hellblade: Senua's Sacrifice, Hollow Knight, Undertale, Witcher, Witcher 2
Bu oyunlar gibi olmasın lütfen.

Son düzenleme:
PUBG'ye hikaye modumu eklendi?
Hocam illaki PC platformu zorunlumu? PS4 exclusive oyunlarında sizin seveceğiniz türden oyunlar var. Ama illaki PC olacak derseniz ; Horizon Zero Down , Witcher 3 .

Bu oyunu öneririm, aralıktan beri oynuyorum gayet güzel, hikayesi de pek kötü değil, RAID ve PVP oyun modları var ve bayağı sarıyor.

Hocam illaki PC platformu zorunlu mu? PS4 exclusive oyunlarında sizin seveceğiniz türden oyunlar var. Ama illaki PC olacak derseniz; Horizon Zero down, Witcher 3.
Witcher 3 sonra oynanmak için bekliyor. Witcher 1 ve 2. oyunundan sonra bayağı soğudum ama illa ki bakacağım. Horizon Zero Down'da tahminimce indirimde 70TL'ye incek. O zaman bakacağım. Şu anki fiyatını maalesef ki veremem. Teşekkürler. PS4'üm yok maalesef.

Bildiğim kadarı Online oyun ve hiç güzel olmadığını duydum. Bir de Türkçe olması lazım yoksa oynayamıyorum. Öneri için sağ ol.

Son bir kaç aydır yeniden oynadığım veya bitirdiğim oyunların listesini koyayım şöyle. Hepsi kendi çapında güzel hikayeye sahiptir ve hepsinin Türkçe yaması bulunmaktadır.

Aralarından bir kaç tavsiye vermem gerekirse;

- FPS seviyorsan kesinlikle TitanFall 2 oynanmalı. Gerek hikaye olsun gerek oynanış olun gayet tatmin edici.

- Korku ve gerilim tarzı seviyorsan kesinlikle Alien Isolation oynamalısın. Bana göre gelmiş geçmiş iyi korku ve gerilim oyunudur. Hikayesi etkileyicidir. Oyunu oynamadan önce Alien filmlerini kesinlikle izlemeni tavsiye ederim. En azından Alien 1 ve Prometheus adlı iki filmi izlemen yeterli olacaktır ve oyundan aldığın zevk x10 olacaktır.

- Müzik dinlerken veya youtubedan bir şeyler izlerken oynayacağın chill bir oyun arıyorsan kesinlikle SatisFactory öneririm. Oyun early access olmasına rağmen en az 55 saatlik içerik bulunduruyor içinde ve belli aralıklarda büyük içerik güncellemeleri alıyor. Ben bu oyunu 200 saat oynadım. Eğer sararsa seni 100 saat götürecektir.

- Oyun benim elimden tutmasın, nereye gideceğimi göstermesin ben kendim giderim diyorsan Black Mesa'yı tavsiye ederim. Kendisi Half-Life 1'in fan yapımı bir Remake'idir. Kendisinin internette hem türkçe yaması hem de türkçe doku paketi bulunuyor. Oyun içindeki tabelalar,panolar vesaire hep türkçe.

- Ben sinirlenmek, inanılmaz zorlanmak, sürekli dayak yemek ama dayak yediğim kişiyi patakladığım zaman inanılmaz bir haz almak istiyorum diyorsan Sekiro oynamalısın. Ben bu oyunu herkese tek attığım bir trainer ile bitirmiştim

Diğerlerine güzel oyundur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…