Oyun önerisi

nc.abidin

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, uzun yıllardır oyun oynamıyorum. En son çok uzun zaman önce AC-3 ve FarCry3 oynadım ve bitirmedim, o derece. Hazır steam'de bazı indirimler varken biraz oyun toplamak istiyorum ama bazı tereddütlerim var. Bu oyunlara para vermeye veya tecrübe etmeye gerek var mı? gibi. Özellikle AC ve FarCry serisi için geçerli. Ayrıca bilmediğim oyunlarda var Tom Clancy's oyunları gibi.

Kısacası bana biraz akıl ve tavsiye verin. Seri olduğu için her oyunu oynamaya gerek var mı? Yok diye düşünüyorum ama insan bir yandan da oynamak istiyor veya elinde tüm oyunları olsun istiyor vs.

Uzun yıllardır oyun oynamadığım için aç gözlü de olabilirim, kusura bakmayın.

NOT: Oyunları GFN üzerinden oynayacağım ama tavsiyelerinizi sınırlı tutmayın, kenarda dursun en azından ilerde fikrim olur

Far Cry 1 ve 2 şu an bence oynanmaz.
Far Cry 3'ü bitirdikten sonra diğerleri aynı hissetirecektir. Bence sadece her seriden maximum 2 oyun alın yoksa aşırı derecede sıkar.
Tavsiye ettiklerim.
Far Cry 3.
Assassin's Creed Odyssey.
Listede yok ama Ezio üçlemesi çok güzel oyunlardır.

Ezio serisi elimde mevcut ve şuan brotherhood'dan devam ediyorum.

Söylediklerinizde haklısınız, FarCry 1 ve 2'yi listeden çıkaracağım ve belki bir iki oyununu daha çıkarırım biraz araştırmam gerek. Ayrıca AC Unity, Syndicate ve Rogue'yu da listeden çıkarmayı düşünüyorum. İlerde alıp oynanabilir ama şuan ard arda oynamak beni sıkacaktır.

Bunların yerine farklı oyunlar ekleyebilirim, Tomb Raider iyi bir seri olabilir diye düşünüyorum. Son olarak The Division oyunu hakkında fikir sahibi arkadaşlar bir şeyler yazarsa sevinirim.

Assassin's Creed Odyssey kesinlikle alın onun dışında A.c diğer oyunları günümüzde oynanmaz. Aynı şekilde Far Cry serisinden 3-4-5 arasında o piti piti yapın denk geleni alın Far Cry 3 varsa almayın kabak tadı verir 2. bitirişiniz, söyleyeceklerim bu kadar iyi eğlenceler.

Far Cry 3, AC Odyssey harici at çöpe gitsin, zaten aynı oyunlar ancak Origins tercihe göre alınabilir.

'GTA VİCE CİTY' kurtlar vadisi pusu modu isterseniz orjinal tommy reisle oynayabilirsiniz ben hayatımda o kadar güzel oyun oynamadım ilk oynadığım oyundur kendileri. Hatta gece nostalji için ideal düşünsenize sabah uyanıyorsunuz karşınızda Mercedes Cortez'i görüyorsunuz...

Far Cry oyunlarına gerek yok bence. Onun yerine daha farklı oyunlar alabilirsiniz.
FarCry oyunlarının genelde hep aynı şeyler sunduğunun farkındayım. Oyunları listeme almamın nedeni çok bir beklentimin olmaması. Sonuçta bir farcry oyunundan en fazla ne beklentim olabilir ki?

Arada girip bir kaç radyo kulesi tamir edip, bir kaç adam vurmak için alıyorum. Kafa dağıtmalık yani. Ayrıca elimde bu tarz hiç oyun yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…