Oyun önerisi

Whoost

Hectopat
Daha fazla  
Grand Theft Auto;
Bu oyun benim için çok şey ifade eder. Oyunun GTA San Andreas, GTA Vice City, GTA 3 ve GTA 5 oyunlarını oynadım oyun Rockstar gibi kaliteli bir firmadan çıkmış oynamanızı tavsiye ederim.

Mount and Blade;
Eğer tarih severseniz, zekanızı kullanarak bir şeyler yapmak isterseniz, bir imparatorluk kurup o bayrağı dalgalandırmak veya bir imparatorluğa dahil olup o imparatorluğun bayrağını dalgalandırmak isterseniz bu oyun tam size göre. Eğer iyi bir bilgisayarınız varsa Bannerlord, kötü bir bilgisayarınız varsa Warband oynamanızı öneririm.

Counter-Strike 1.6;
Bu oyun 2000-2009 civarı yılların vazgeçilmezi olmuştu. Ne zaman internet Cafe'ye gitsek hep o oyunu görürdük. Çoğu FPS oyunundan daha fazla oyuncuya sahip, daha iyi vuruş hissiyatına ve macerasına sahip bir oyun. Günümüzde CS:GO'nun dedesi olarak bilinen bir oyun. Tavsiye ederim.

Red Dead Redemption 2;
Şimdi GTA falan dedik CS dedik ama oyunların hası burada bu oyun size gerçek bir kovboy hissi verecek. Hikayesinden sıkılınca ( ki bu biraz zor ) Online versiyonuna geçebilirsiniz. Bilgisayarım çok kötü ama internet Cafe'de çok oynadım. Tavsiye ederim.

İyi oyunlar.

Not; önerdiğiniz oyunları konusu ile yazabilirsiniz.

Bu konuya bakabilirsiniz:

Hocam oynamadıysanız ve hikayeli oyun seviyorsanız kesinlikle Resident Evil serisini öneririm.

Hocam oynamadıysanız ve hikayeli oyun seviyorsanız kesinlikle Resident Evil serisini öneririm.

O oyunda bir adam vardı adamı yaktığımda kalkıyordu 2-3 mermi şarjör boşaltıyordum ayağa kalkıp öldürmeye çalışıyordu en sonunda öldüğünde çok rahatlamıştım ( oyunun adını tam hatırlamıyorum )

Grand Theft Auto;
Bu oyun benim için çok şey ifade eder. Oyunun GTA San Andreas, GTA Vice City, GTA 3 ve GTA 5 oyunlarını oynadım oyun Rockstar gibi kaliteli bir firmadan çıkmış oynamanızı tavsiye ederim.

Mount and Blade;
Eğer tarih severseniz, zekanızı kullanarak bir şeyler yapmak isterseniz, bir imparatorluk kurup o bayrağı dalgalandırmak veya bir imparatorluğa dahil olup o imparatorluğun bayrağını dalgalandırmak isterseniz bu oyun tam size göre. Eğer iyi bir bilgisayarınız varsa Bannerlord, kötü bir bilgisayarınız varsa Warband oynamanızı öneririm.

Counter-Strike 1.6;
Bu oyun 2000-2009 civarı yılların vazgeçilmezi olmuştu. Ne zaman internet Cafe'ye gitsek hep o oyunu görürdük. Çoğu FPS oyunundan daha fazla oyuncuya sahip, daha iyi vuruş hissiyatına ve macerasına sahip bir oyun. Günümüzde CS:GO'nun dedesi olarak bilinen bir oyun. Tavsiye ederim.

Red Dead Redemption 2;
Şimdi GTA falan dedik CS dedik ama oyunların hası burada bu oyun size gerçek bir kovboy hissi verecek. Hikayesinden sıkılınca ( ki bu biraz zor ) Online versiyonuna geçebilirsiniz. Bilgisayarım çok kötü ama internet Cafe'de çok oynadım. Tavsiye ederim.

İyi oyunlar.

Not; önerdiğiniz oyunları konusu ile yazabilirsiniz.

Scp: Sl Steam'de ücretsiz öğrenmesi 3 hafta sürüyor zor oyun Online korku oyunu 35 kişi başlıyorsunuz roler var / bilim adamı / D boy / tesis görevlisi / kaos isyancısı / 9 kuyruklu tilki / scp var bunlarda yaratık oyun içi mikrofonla konuşmak var aim gerektiren oyun korku komedi tarzı.

Final Fantasy XV öneririm.
Oyunu oynamak için serinin diğer oyunlarına bakmanıza gerek yok lakin hikayeyi anlamak için 5 bölümlük Brotherhood adlı animesine ve Kingsglaive adlı filmini izlemeniz gerek.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı