Oyun önerisi

baranboel

Decapat
Daha fazla  
Oyunların coğunu oynamadım zamlardan önce alabildiğimi alayım diye yaklaşık 4 ayda topladım bu oyunları amacım üniversiteye geçince birkaç seneye yayıp oynamak hepsini. Parayı hafta sonları çalışarak kazandım. Sizden oyun tavsiyesi bekliyorum istek listemde 20 adet oyun daha var ama hepsi zamlanan veya yeni çıkan pahalı oyunlar henüz onları almak istemiyorum.

Dosya Ekleri

• 123.jpg
    123.jpg
    186 KB · Görüntüleme: 131
  • 456.jpg
    456.jpg
    184,8 KB · Görüntüleme: 121
  • 789.jpg
    789.jpg
    183,8 KB · Görüntüleme: 104
  • Ekran Alıntısı10.PNG
    Ekran Alıntısı10.PNG
    40,8 KB · Görüntüleme: 108
  • Ekran Alıntısı11.PNG
    Ekran Alıntısı11.PNG
    10,9 KB · Görüntüleme: 141
Bu pakete bakabilirsin.
Hunt showdown cok ucuza geliyor.
Ubi oyunlari ucuza geliyor.

İndirimlerden önce son bir evi satmış reis 🤠
HOI4, EU4 kesin al eğer tarih seviyorsan oyunları çözdüğün zaman 1000+ saat oynama garantili (bağımlılık yapıyor menetler)
Cuphead benim de indirimlerden aldığım bir oyundur grafikleri vs. oyun aşırı tatlı zor bir oyun ama oynatıyor.
Need for Speed Heat listede göremedim grafikleri ve mekanikleri çok güzel bir yarış oyunu.
Dealer's Life oynayabilirsin satış yapma kafa dağıtma.
Cities Skylines şehir kurmaca o da iyidir.

Oyunları listeye bakmadan yazdım belki çoğu vardır liste epey kalabalıkmış çünkü.

A Plague Tale: Innocence diye bir oyun var. Çok eğlenceli ve hikayeside güzel görünüyor.
Epic Games ücretsiz verdiğinde oynayıp bitirmiştim hikaye çok keyifliydi. ikinci oyunu sınavdan sonra game pass ile oynayacağım.

Bu pakete bakabilirsin.

Alacaktım ama ben baktığımda paket kaldırılmıştı geri gelmiş sanırım. Onun yerine Crysis üçlemesini aldım Hunt Showdown ilgimi çekmiyor pek.

Ubisoft'un politikalarından hoşlanmıyorum ama Valhalla'nın fiyatı fena değil onu düşünüyorum hala.

İndirimlerden önce son bir evi satmış reis 🤠
HOI4, EU4 kesin al eğer tarih seviyorsan oyunları çözdüğün zaman 1000+ saat oynama garantili (bağımlılık yapıyor menetler)
Cuphead benim de indirimlerden aldığım bir oyundur grafikleri vs. oyun aşırı tatlı zor bir oyun ama oynatıyor.
Need for Speed Heat listede göremedim grafikleri ve mekanikleri çok güzel bir yarış oyunu.
Dealer's Life oynayabilirsin satış yapma kafa dağıtma.
Cities Skylines şehir kurmaca o da iyidir.

Oyunları listeye bakmadan yazdım belki çoğu vardır liste epey kalabalıkmış çünkü.
cuphead alacağım ama pek zorluğa gelemiyorum büyük ihtimalle birkaç saati geçmez oynama sürem.
heat'i bedava almıştım amazon prime'dan denedim de benlik değildi.
hoi4, eu4, civilizations, cities skylines gibi oyunlar fena zaman istiyor bilerek almadım elimdeki oyunlar bitince girebilirim o türe.

Son düzenleme:
Oyunların coğunu oynamadım zamlardan önce alabildiğimi alayım diye yaklaşık 4 ayda topladım bu oyunları amacım üniversiteye geçince birkaç seneye yayıp oynamak hepsini. Parayı hafta sonları çalışarak kazandım. Sizden oyun tavsiyesi bekliyorum istek listemde 20 adet oyun daha var ama hepsi zamlanan veya yeni çıkan pahalı oyunlar henüz onları almak istemiyorum.

Konuyla alakasız da part time olarak nerede çalıştın dostum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı