Oyun Önerisi

Oynamadıysan KESİNLİKLE the saboteur. Hayatımda oynadığım en mükemmel oyunlardan biri. Gta 4-5, far cry 3-4 , Spec ops the line gibi oyunları da oynayan biri olarak diyorum bunu. Bana göre hepsinden çok daha iyi.

Oynamadıysan KESİNLİKLE the saboteur. Hayatımda oynadığım en mükemmel oyunlardan biri. Gta 4-5, far cry 3-4 , Spec ops the line gibi oyunları da oynayan biri olarak diyorum bunu. Bana göre hepsinden çok daha iyi.
O oyunu eskiden oynamayı çok istiyordum ama unutmuştum tekrar hatırlattığın için çok teşekkür ederim :)

O oyunu eskiden oynamayı çok istiyordum ama unutmuştum tekrar hatırlattığın için çok teşekkür ederim :)

Kesinlikle altın değerinde bir oyun. Eşi benzeri de yok 2. dünya savaşında işgal altında bulunan fransayı anlatıyor. Açık dünya ve zamanın arabaları durumu tek kelimeyle harika oyun ben rahat 5 kere falan bitirdim :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı