ultraslann1905 Decapat Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 1.632 Makaleler 1 Çözümler 14 27 Ocak 2025 #11 NinimuRarei dedi: Dying Light serisi, Detroit Become Human, Ark Survival Evolved, ultrakill, Doom Eternal, GTA serisi, Spider-Man serisi, Cyberpunk 2077 daha var istersen yazabilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam Doom Eternal dışında hepsini oynadım.
NinimuRarei dedi: Dying Light serisi, Detroit Become Human, Ark Survival Evolved, ultrakill, Doom Eternal, GTA serisi, Spider-Man serisi, Cyberpunk 2077 daha var istersen yazabilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam Doom Eternal dışında hepsini oynadım.
HankSchrader Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 418 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X 6 Çekirdek 12 Threads RAM: 16 GB DDR4 / DirectX sürümü: DirectX 12 Ekran kartı: GIGABYTE RTX 4060 Ti 16 GB Anakart: GIGABYTE A520 M K V2 Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #12 Hocam birazcık bulmacaya katlanıp God of War oynayın derim.
NinimuRarei Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 1.673 Çözümler 24 Yer Tokyo, Japan 27 Ocak 2025 #13 ultraslann1905 dedi: Hocam Doom Eternal dışında hepsini oynadım. Genişletmek için tıkla... Doom Eternal çok iyi bir oyun hocam denemenizi tavsiye ederim hatta şarkı açarak bile oynayabilirsiniz öyle çok iyi bir hikayesi yok. Hocam eğer daha spesifik yani hikayelimi istiyosunuz stratejimi onları söylerseniz daha güzel oyunlar önerebilirim.
ultraslann1905 dedi: Hocam Doom Eternal dışında hepsini oynadım. Genişletmek için tıkla... Doom Eternal çok iyi bir oyun hocam denemenizi tavsiye ederim hatta şarkı açarak bile oynayabilirsiniz öyle çok iyi bir hikayesi yok. Hocam eğer daha spesifik yani hikayelimi istiyosunuz stratejimi onları söylerseniz daha güzel oyunlar önerebilirim.
titan_tit Decipat Katılım 19 Şubat 2024 Mesajlar 1.575 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #14 Sherlock holmes the devil's daughter, Inscryption, The Long Dark, Assassins Creed Black Flag, revelations vs, Subnautica, Spec Ops The Line.
Sherlock holmes the devil's daughter, Inscryption, The Long Dark, Assassins Creed Black Flag, revelations vs, Subnautica, Spec Ops The Line.