Oyun önerisi

Forza Horizon 3 ya da 4, Reddit'te bunları indirmen için sublar var ve çoğu güvenli. En iyi Forza Horizon'ya 3 ya da 4.

Hocam site ismi vermem doğru mu bilmiyorum fakat FitGirl'den Forza5 indireceğim yarın teşekkür ederim öneriniz için.

Hocam site ismi vermem doğru mu bilmiyorum fakat FitGirl'den Forza5 indireceğim yarın teşekkür ederim öneriniz için.
efem önerdiğim oyunlarını çoğunu bedava indirebilirsin veya oyunları tanesi 25 TL den steam offline hesap alabilirsin.

Efendim önerdiğim oyunlarını çoğunu bedava indirebilirsin veya oyunları tanesi 25 TL'den Steam offline hesap alabilirsin.

Tamam dır abim sağ olasın hepsini not aldım oyunların indirip deneyeceğim oyun öneren arkadaşların hepsine teşekkür ederim.

Oynayalım abi hafta sonları çalışmayacağım yazın kendime yeni iş yeri buldum herhanği bir platformdan buluşup oynarız tabii ki de.
steamden eklerim ya o sıkıntı değil.

nerede çalışacaksın çok zor bi işte kendini hırpalama.

Steam'den eklerim ya o sıkıntı değil.

Nerede çalışacaksın çok zor bir işte kendini hırpalama.

Şu an çalıştığım sanayiden çıkacağım ayın 15'inde Eylül'de okul stajı için yer buldum Eylül'de staja başlayacağım stajdan önce de yazın orada çalışacağım abi hayırlısı bakalım.

Hikayeli oyun arıyorsanız The Last of Us, God of War, RDR2 gibi baş yapıtları kesinlikle oynamalısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…