Efee35 Decapat Katılım 12 Ekim 2023 Mesajlar 416 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2025 #21 JackCooper dedi: Forza Horizon 3 ya da 4, Reddit'te bunları indirmen için sublar var ve çoğu güvenli. En iyi Forza Horizon'ya 3 ya da 4. Genişletmek için tıkla... Hocam site ismi vermem doğru mu bilmiyorum fakat FitGirl'den Forza5 indireceğim yarın teşekkür ederim öneriniz için.
JackCooper dedi: Forza Horizon 3 ya da 4, Reddit'te bunları indirmen için sublar var ve çoğu güvenli. En iyi Forza Horizon'ya 3 ya da 4. Genişletmek için tıkla... Hocam site ismi vermem doğru mu bilmiyorum fakat FitGirl'den Forza5 indireceğim yarın teşekkür ederim öneriniz için.
D Diamant Decipat Katılım 21 Ağustos 2024 Mesajlar 1.102 Çözümler 6 23 Mayıs 2025 #22 gorkibello dedi: Oyun hala güncelleme alıyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet alıyor. Eskiden ustalık 7 olan hesabım vardı fakat onu kaybettim. Geçenlerde en baştan başladım oyuna hiç sıkmıyor.
gorkibello dedi: Oyun hala güncelleme alıyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet alıyor. Eskiden ustalık 7 olan hesabım vardı fakat onu kaybettim. Geçenlerde en baştan başladım oyuna hiç sıkmıyor.
F furkankongg Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 1.253 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2025 #23 Efee35 dedi: Hocam site ismi vermem doğru mu bilmiyorum fakat FitGirl'den Forza5 indireceğim yarın teşekkür ederim öneriniz için. Genişletmek için tıkla... efem önerdiğim oyunlarını çoğunu bedava indirebilirsin veya oyunları tanesi 25 TL den steam offline hesap alabilirsin.
Efee35 dedi: Hocam site ismi vermem doğru mu bilmiyorum fakat FitGirl'den Forza5 indireceğim yarın teşekkür ederim öneriniz için. Genişletmek için tıkla... efem önerdiğim oyunlarını çoğunu bedava indirebilirsin veya oyunları tanesi 25 TL den steam offline hesap alabilirsin.
Efee35 Decapat Katılım 12 Ekim 2023 Mesajlar 416 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2025 #24 furkankongg dedi: Efendim önerdiğim oyunlarını çoğunu bedava indirebilirsin veya oyunları tanesi 25 TL'den Steam offline hesap alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Tamam dır abim sağ olasın hepsini not aldım oyunların indirip deneyeceğim oyun öneren arkadaşların hepsine teşekkür ederim.
furkankongg dedi: Efendim önerdiğim oyunlarını çoğunu bedava indirebilirsin veya oyunları tanesi 25 TL'den Steam offline hesap alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Tamam dır abim sağ olasın hepsini not aldım oyunların indirip deneyeceğim oyun öneren arkadaşların hepsine teşekkür ederim.
F furkankongg Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 1.253 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2025 #25 Efee35 dedi: Tamam dır abim sağ olasın hepsini not aldım oyunların indirip deneyeceğim oyun öneren arkadaşların hepsine teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... rica ederim yazın beraber oynarız müsait oldukça.
Efee35 dedi: Tamam dır abim sağ olasın hepsini not aldım oyunların indirip deneyeceğim oyun öneren arkadaşların hepsine teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... rica ederim yazın beraber oynarız müsait oldukça.
Efee35 Decapat Katılım 12 Ekim 2023 Mesajlar 416 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2025 #26 furkankongg dedi: Rica ederim yazın beraber oynarız müsait oldukça. Genişletmek için tıkla... Oynayalım abi hafta sonları çalışmayacağım yazın kendime yeni iş yeri buldum herhanği bir platformdan buluşup oynarız tabii ki de.
furkankongg dedi: Rica ederim yazın beraber oynarız müsait oldukça. Genişletmek için tıkla... Oynayalım abi hafta sonları çalışmayacağım yazın kendime yeni iş yeri buldum herhanği bir platformdan buluşup oynarız tabii ki de.
F furkankongg Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 1.253 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2025 #27 Efee35 dedi: Oynayalım abi hafta sonları çalışmayacağım yazın kendime yeni iş yeri buldum herhanği bir platformdan buluşup oynarız tabii ki de. Genişletmek için tıkla... steamden eklerim ya o sıkıntı değil. nerede çalışacaksın çok zor bi işte kendini hırpalama.
Efee35 dedi: Oynayalım abi hafta sonları çalışmayacağım yazın kendime yeni iş yeri buldum herhanği bir platformdan buluşup oynarız tabii ki de. Genişletmek için tıkla... steamden eklerim ya o sıkıntı değil. nerede çalışacaksın çok zor bi işte kendini hırpalama.
Efee35 Decapat Katılım 12 Ekim 2023 Mesajlar 416 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2025 #28 furkankongg dedi: Steam'den eklerim ya o sıkıntı değil. Nerede çalışacaksın çok zor bir işte kendini hırpalama. Genişletmek için tıkla... Şu an çalıştığım sanayiden çıkacağım ayın 15'inde Eylül'de okul stajı için yer buldum Eylül'de staja başlayacağım stajdan önce de yazın orada çalışacağım abi hayırlısı bakalım.
furkankongg dedi: Steam'den eklerim ya o sıkıntı değil. Nerede çalışacaksın çok zor bir işte kendini hırpalama. Genişletmek için tıkla... Şu an çalıştığım sanayiden çıkacağım ayın 15'inde Eylül'de okul stajı için yer buldum Eylül'de staja başlayacağım stajdan önce de yazın orada çalışacağım abi hayırlısı bakalım.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.930 Makaleler 65 Çözümler 1.049 23 Mayıs 2025 #29 Hikayeli oyun arıyorsanız The Last of Us, God of War, RDR2 gibi baş yapıtları kesinlikle oynamalısınız.
Hikayeli oyun arıyorsanız The Last of Us, God of War, RDR2 gibi baş yapıtları kesinlikle oynamalısınız.