Desperados 3 iyi fiyata düşmüş. Strateji oyunu command Origin(Game Pass'te command var isterseniz test edin beğenirseniz benzeri olan desperados 3 75 TL'ye alabilirsiniz)Epic Games'te
Pardon geç farkettimReis adminler başlığı değişmiş açıklamadaki doğru olan...
Hocam başlık değişilmiş açıklamadaki gerçek yazıHocam Maria trilogy, Batman oyunları, Skyrim.
Hocam sorunuz bunlardan hangisi alınır mı? Hangisi alınır diyorsanız bence ac serisini satın almayın, 1-2 ay ubisoft+ alın. Uncharted alınır, cyberpunk alınır. Eğer eklerim derseniz tlou part 1 de bakabilirsiniz. Ben alacak olsam sistemim iyiyse cyberpunk tercih ederim. Tamamen kişisel tercih meselesi.Hocam başlık değişilmiş açıklamadaki gerçek yazı
Hocam bu şekil öneri istemiyor konu sahibi.Tomb raider serisi, batman serisi, the witcher 3, far cry.
Hocam Uncharted çıkardım gibi 125gb çok fazla cp veya Odyssey arasında kaldım ama cpden yanayım yani cp+gow gibime geliyo sistemim ortalama üstü siz olsanız hangisini alırdınız (Odyssey fanları dışında çoğu kişi sıkıcı klasik Ubisoft oyunu diyor)Hocam sorunuz bunlardan hangisi alınır mı? Hangisi alınır diyorsanız bence ac serisini satın almayın, 1-2 ay ubisoft+ alın. Uncharted alınır, cyberpunk alınır. Eğer eklerim derseniz tlou part 1 de bakabilirsiniz. Ben alacak olsam sistemim iyiyse cyberpunk tercih ederim. Tamamen kişisel tercih meselesi.
Hocam bu şekil öneri istemiyor konu sahibi.
Hocam origins oynadım ve şuna vardım, ubisoft oyunları aşırı pahalı. Kendileri de bunu fark edecek olmalılar ki ubisoft+ aboneliği çıkardılar. Odyssey u+'ta var fakat valhalla yok. Aylık 130 TL. Bir ay alır oradan oynarsınız. Odyssey biter benceHocam Uncharted çıkardım gibi 125gb çok fazla cp veya Odyssey arasında kaldım ama cpden yanayım yani cp+gow gibime geliyo sistemim ortalama üstü siz olsanız hangisini alırdınız (Odyssey fanları dışında çoğu kişi sıkıcı klasik Ubisoft oyunu diyor)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.