Oyun önerisi

Propratical

Centipat
Daha fazla  
Ekran kartı
RTX4060
İşlemci
I7 13.nesil
Ben daha yeni Clone Drone in the Danger Zone bitirdim o tarz böyle adamları acımadan 2'ye ayırdığın bir oyun biliyor musunuz? Bu arada ben gore çok seviyorum içinde gore da olursa çok mutlu olurum. Melee fight çok seviyorum, karakter geliştirmeli oyunlara da bayılıyorum, böyle hepsi bir arada bir oyun biliyorsanız yerim.

Melee fight çoğu zaman zombi oyunlarda olur. Zombi kestikçe silahın hem görünürde eziliyor ve özellik taraftan da zayıflıyor.

Dead Island serisi
Dying Light serisi.

Ateşli silahlarla ortalığı yıkıcam dersen Rage 2 oyna :D

Ben daha yeni Clone Drone in the Danger Zone bitirdim o tarz böyle adamları acımadan 2'ye ayırdığın bir oyun biliyor musunuz? Bu arada ben gore çok seviyorum içinde gore da olursa çok mutlu olurum. Melee fight çok seviyorum, karakter geliştirmeli oyunlara da bayılıyorum, böyle hepsi bir arada bir oyun biliyorsanız yerim.
Hocam kısaca Doom istiyorsunuz?

Rage 2 -- Doom oyununun açık dünya versiyonu.
Doom yapımcıları yapmışlar hem. Neden kimse önermiyor anlamış değilim. :D
Bethesdanın çoğu oyununu oynarım ve bayıldığım bir şirket ama Rage aklımdan uçup gitmiş

Bethesda'nın çoğu oyununu oynarım ve bayıldığım bir şirket ama rage aklımdan uçup gitmiş.

Abi orda bir pompalı var evlere şenlik :D silahı geliştirdirğinde efsane bir makineye dönüyor.
Mesela nişan alıyorsun pompalının etrafı kabarıp daha da büyüyor, ateş gücü artıyor sesi değişiyor.

Abi orda bir pompalı var evlere şenlik :D silahı geliştirdirğinde efsane bir makineye dönüyor.
Mesela nişan alıyorsun pompalının etrafı kabarıp daha da büyüyor, ateş gücü artıyor sesi değişiyor.
İşte çok tatmin ediyor o silahın büyümesi güçlenmesi falan vurdukça vurasın geliyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı