Oyun önerisi

ScostyFz

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Artık çoğu güzel hikayeli oyun serilerini bitirmiş sayılırım. Sadece hikayeli oyunlar oynamıyorum, clicker ve metroidvania dışında çoğu türü oynarım.

Bu aralar cidden güzel olan indie oyunlara sardım. Sadece korkuya odaklı olmayan, hikayesi de olan korku yapımlarına da açığım. Ready or Not gibi gerçekçi FPS oyunları da olabilir. Aşağıda oynadığım oyunların listesi var, önerilerinizi bekliyorum...

GTA serisi, Witcher 3, RDR serisi, Forza Horizon serisi, Payday 2, AoH2, HOI4, Detroit: Become Human, Papers, Please, Ready or Not, CoD serisi, Mafia serisi, AC serisi, Stardew Valley, portal serisi, Escape the Backrooms, Titanfall serisi, Half-Life serisi, postal serisi, Stray, FNAF serisi, Stanley parable, Batman oyunları, Battlefield serisi, Undertale, Deltarune, Arma 3, NFS serisi, Kingdom Come: Deliverance, Dying Light serisi, metal Gear Solid serisi, Uncharted serisi, Wolfenstein serisi, r6s, Hotline Miami serisi, bully.

The Last Of Us serisi nerde hocamm

Oynadığın oyunlarda God of War ve Cyberpunk'u göremedim. Oynamadıysan kesinlikle öneririm.

Bu ikisine ek olarak Elden Ring de tavsiye ederim fakat Souls-Like bir oyun. Beğenmeyedebilirsin.

@ScostyFz indie oynayacaksanız Celeste ve Hello Neighbor serisini oynayabilirsiniz. Çocukça gelebilir ama ben çocukluğumu Hello Neighbor oynayarak geçirdim.

@ScostyFz Bence artık Online oyun oynamaya başla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Beyond Two Souls, outer wilds, Road 96.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…