Oyun önerisi

guts4

Centipat
Daha fazla  
Bilgisayarı yeni aldım 6600 lazım. Babam da odaya girip surekli bana da bir oyun yuklemedin diyor. Onun sevdigi surekli savasın oldugu oyunlar. Olmeyeceğiz olsek bile direkt dogacagız. 100 GB bos alanım var. Oyun onerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarı yeni aldım 6600 lazım. Babam da odaya girip surekli bana da bir oyun yuklemedin diyor. Onun sevdigi surekli savasın oldugu oyunlar. Olmeyeceğiz olsek bile direkt dogacagız. 100 GB bos alanım var. Oyun onerebilir misiniz?
CoD serisine bakabilirsiniz.

Battlefield 1
Call of Duty: WWII
Insurgency: Sandstorm

Güle güle kullan. Hayırlısı olsun. Savaşın olduğu oyunlar başlarda güzel geliyor. Arkadaşlar BF1 demiş güzeldir ama ben bitirmedim. Sana Gears of War 5 tavsiyem. Call of Duty bunlar güzeldir. Ryse son of Rome. Dediklerim zaten güzel. Ve benim en favorim. Dying Light oyna.😍

Squad ve Arma 3 önerimdir. Oradaki yaş kitlesi de büyük bir kısmı 20-40 yaş arası oluyor. Lakin diğerleri kadar agresif oyunlar değil çünkü askeri simülasyon oyunları. Gerçekçilik istiyorsanız özellikle bakabilirsiniz.

Warhammer 40,000 evrenine giriş yapabilirsiniz. Bu evrende tüm ırklar savaş içinde.Uzaktan hayranla izleyeceğiniz fakat içinde yaşamak istemediğiniz tarzda bir evreni vardır. Özellikle FPS türünde bir şey istiyorsanız Warhammer 40,000: Space Marine 1. ve ya 2. oyunlarına bakabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı