Oyun Önerisi

Lightning108

Hectopat
Daha fazla  
Profil Kapağı
1522160888
Oynadığım oyunlardan sıkıldım. Bana yeni oyun tavsiye edebilir misiniz? GTX 1070'im var yani büyük oyun olması bir sorun çıkarmaz. Şu oyunları oynadım yani bunları tavsiye etmeyin lütfen :
-Wolfteam
-Minecraft
-Zula

Öncelikle eğer oynamadıysanız modlu Minecraft öneririm.
CS:GO - Valve'ın en efsane serisi Counter Strike'ın son oyunu.
Garry's Mod - Half Life 2'ye mod olarak çıkmış daha sonra oyun olmuş bir sandbox.
Scrap Mechanic - Bloklarla araba, uçak, ev ve daha bir çok şey yapabileceğiniz bir sandbox.
Universe Sandbox 2 - Gezegenleri birbirine çarptırabildiğiniz, hatta kendi güneş sisteminizi bile oluşturabildiğiniz bir (galaktik) sandbox oyunu.
Prison Architect - Hapishane inşa edebileceğiniz bir oyun.
DIRT Rally - Ralli oyunu (diyecek başka bir şey yok).
Insurgency -En gerçekçi savaş oyunu (simülasyonu) diyebilirim.
Day of Infamy - İkinci dünya savaşını yaşayabileceğiniz iyi oyunlardan birisi.
Verdun - Daha çok cephede savaşsanız da yine iyi bir ikinci dünya savaşı oyunudur ve Day of Infamy'den kat kat daha iyidir.
Payday 2 - Soygun yapabileceğiniz bir oyun.
Overwatch - LoL karakterleri gibi karakterlerle savaşabileceğiniz FPS türünde bir oyun.
Need for Speed: Hot Pursuit - Need for Speed oyunlarının en iyilerindendir.
Playerunknown's Battleground - 100 kişiyle başlayıp silahlar, eşyalar bulup son hayatta kalan olmaya çalıştığınız bir TPS/FPS oyunu.
Kerbal Space Program - Uzaya göndermek üzere roketler tasarlayabildiğiniz ve fizik motoru çok iyi olan, yörünge mekaniklerini biraz da olsa kavramanızı sağlayan bir sandbox oyunu.
Unturned - Grafikleri o kadar iyi olmasa da çok iyi bir apokaliptik (bu oyun için doğru bir tabir mi bilmiyorum) hayatta kalma oyunu.

Strateji olarak Hearts of Iron 4 önerebilirim. Bir oynadığın zaman bırakamıyorsun.

Yarış olarak yakında çıkacak olan The Crew 2 veya Forza Horizon 3 öneririm.

Eğer arkadaşınla oynamak istersen A Way Out kesinlikle müthiş bir tercih. Arkadaşınla beraber hapishaneden kaçıyorsun. Macera türünü hikayeyle bağdaştırıp çok güzel bir oyun oluşturmuşlar.

Korsancılık seviyorsan kesinlikle Sea of Thieves almalısın. Bizzat kendim 3 adet test sunucusuna katıldım. Kesinlikle müthiş. Çıktığında almayı planlıyorum. Eğer hazin bulmayı, insanlardan hazine çalmayı ve korsan gemileriyle savaşmayı seviyorsan bire bir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı