Oyun Önerisi

onurkaraas

Hectopat
Arkadaşlar yazın internetin olmadığı bir yerde 2 ay kalacağım. Şimdiden oyunları indirip yazın oynarım diye düşündüm. Önerilerinizi bekliyorum uzun süren oyunlar olursa daha iyi olur.

Not: Her türlü oyun olabilir genel bir oyunlar bölümü olmadığından buraya açtım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Assassin's creed serisi ve command and conquer serisi de olabilir. Arkadaş var ise joystick alıp pes ve fifa takılabilirsiniz.

Kesinlikle Watch_Dogs derim. Söylenenlere göre hikayesi 40 saati bulacakmış. Yan görevler,küçük modlar falan derken 100 saati bulabilir diyorlardı Ubisoft yetkilileri.

@Gunfheum kardeşim GTA 4 multiplayer diyorsun. Adamın evinde internet olmayacak. Ve Watch_Dogs'ın çıkışına 10 gün gibi bir süre kaldı.

Watch Dogs 27 Mayıs'ta PS4, PS3, XBOX ONE , XBOX 360 ve PC dahil olmak üzere bütün platformlara çıkacak arkadaşlar. Wii U sürümü daha geç çıkacak.

Kesinlikle Watch_Dogs derim. Söylenenlere göre hikayesi 40 saati bulacakmış. Yan görevler,küçük modlar falan derken 100 saati bulabilir diyorlardı Ubisoft yetkilileri.

@Gunfheum kardeşim GTA 4 multiplayer diyorsun. Adamın evinde internet olmayacak. Ve Watch_Dogs'ın çıkışına 10 gün gibi bir süre kaldı.

O yazıyı görmemişim özür dilerim. :)

Önemli değil. Bu arada konsolun varsa GTA 5 derim :) Seni de bayağı açık dünyalara boğduk ama olsun. Fazla açık dünya oyunu göz çıkarmaz değil mi?

Dota2'yi indirip botlarla kapışabilirsin
yada=

BF3
BF4
AC3
AC4
Don't Starve (bir başlarsan ölene kadar bırakamazsın)
Minecraft
CS GO
Vitrum diye bir bulmaca oyunu varmış ona da bakabilirsin
Portal 1 , 2
Half-Life 1 , 2 bitirebilirsin eğer bitirdiysen tekrar bitirirsin
POSTAL 2 diye bir oyun var ona bakabilirsin
DEUS EX diye bir oyun var Steam'da indirimde şu an
PES
FİFA

Bunlara bir bak derim

:neo:

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı