Oyun Önerisi

Teknik124

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Steam kütüphanemdeki çoğu oyunu oynadıktan sonra sıkılmaya başladım. Oynadığım türden ucuz güzel oyun tavsiyeleriniz var mı?

Oynadığım oyunlar : Just Cause 2, TrackMania Nations Forever, Prison Architect, Kerbal Space Program, RoboCraft, Super Mega Neo Pug, Sonic Mania, Nekopara (r18 patch yok merak etmeyin :3), SoulWorker (Yeni başladım ama başları güzel)

Ücretli oyun önerileriniz Steam üzerinden olursa daha iyi olur.

Güncelleme : 1555525852681.png + Kerbal Space Program.

Son düzenleme:
Just Cause 3, Witcher 3.
Just Cause 3 bence berbat. Witcher 3 alabilirsem bakarım
Kerbal Space Program için "Simple Planes, Simple Rockets 2"

Simple Planes çok güzeldir. Simle Planes için modernize edip tasarladığım yüzlerce tank ve uçak vardır. Bir çoğunu paylaşmadım orası ayrı :)
Bir ara yüklemeyi denedim ama crash veriyordu. Tekrar deneyeceğim.

Just Cause 3 bence berbat. Witcher 3 alabilirsem bakarım

Bir ara yüklemeyi denedim ama crash veriyordu. Tekrar deneyeceğim.

Fikrine saygı duyarım ancak ikinci oyunu deneyimleyip sevdiyseniz üçüncü oyunu da sevebilirsiniz diye düşünüyorum. Atmosfer, grafikler, görevler, yeni özellikler vs. ikinci oyundan kat kat daha fazla zevk veriyor.

Fikrine saygı duyarım ancak ikinci oyunu deneyimleyip sevdiyseniz üçüncü oyunu da sevebilirsiniz diye düşünüyorum. Atmosfer, grafikler, görevler, yeni özellikler vs. ikinci oyundan kat kat daha fazla zevk veriyor.
Connecting to Steam... 2 Saat bekledim. Sonunda dayanamayıp iade ettim. Arkadaşımda da oynadım ama söylediklerine göre oyun kendini çok tekrar ediyor. 20-30 dakika oynadıktan sonra kendim de fark ettim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı