Battlefield serisi?Teşekkürler ama onları oynadım. Başka önerisi olan ?
Battlefield serisi?Teşekkürler ama onları oynadım. Başka önerisi olan ?
Senin metro exodus oynama zamanın gelmiş bu oyun bana gore gelmiş geçmiş em iyi fps oyunu neden dersen bu oyunun adam vurma fiziklerine yaklaşmış hicbir oyun yol varsa bahsetArkadaşlar sizlerden oyun tavsiyesi istiyorum. Araba oyunu da olabilir. Aradığım oyun kriterleri:
Oynadığım oyunlar:
- FPS
- Hikayeli
- Açık dünya
- MP, SP fark etmez
GTA serisi, Rust, Fortnite, PUBG, Apex, The forest, Stranded Deep, HL1, HL2, ETS2, ATS, ASSETTO, LFS,NFS Serisi, Dying Light, CS:GO, Insurgency, Metro 2033, Unturned. RDR2, TWD serisi.
Bütçe sınırı yok.
Degisiklik istiyorsan cod infinite warfare oyna ön yargıları yenemeyen bir çoğu oyuncu oyunu oynamadığı oyunun klasik koddan tek farkı uzayda geçmesiArkadaşlar sizlerden oyun tavsiyesi istiyorum. Araba oyunu da olabilir. Aradığım oyun kriterleri:
Oynadığım oyunlar:
- FPS
- Hikayeli
- Açık dünya
- MP, SP fark etmez
GTA serisi, Rust, Fortnite, PUBG, Apex, The forest, Stranded Deep, HL1, HL2, ETS2, ATS, ASSETTO, LFS,NFS Serisi, Dying Light, CS:GO, Insurgency, Metro 2033, Unturned. RDR2, TWD serisi.
Bütçe sınırı yok.
Wolfeistain serisi iyidir özellikle o son iki çıkan son cikanda kadin karakterler de var bana kalırsa ondan bir önceki seriyi oynarım derim aralarında fark yok o daha cok dlc gibi olmusSenin metro exodus oynama zamanın gelmiş bu oyun bana gore gelmiş geçmiş em iyi fps oyunu neden dersen bu oyunun adam vurma fiziklerine yaklaşmış hicbir oyun yol varsa bahset
Degisiklik istiyorsan cod infinite warfare oyna ön yargıları yenemeyen bir çoğu oyuncu oyunu oynamadığı oyunun klasik koddan tek farkı uzayda geçmesi
Infinite, Advanced Warfare oynayacağım. Metro exodus nasıl bir şey bilmiyorum ama kesinlikle deniyeceğim teşekkürler. Alternatif önerileri olan var mı .? Hayatta kalma + FPS önerisi de olan.Senin metro exodus oynama zamanın gelmiş bu oyun bana gore gelmiş geçmiş em iyi fps oyunu neden dersen bu oyunun adam vurma fiziklerine yaklaşmış hicbir oyun yol varsa bahset
Degisiklik istiyorsan cod infinite warfare oyna ön yargıları yenemeyen bir çoğu oyuncu oyunu oynamadığı oyunun klasik koddan tek farkı uzayda geçmesi
Wolfeistain serisi iyidir özellikle o son iki çıkan son cikanda kadin karakterler de var bana kalırsa ondan bir önceki seriyi oynarım derim aralarında fark yok o daha cok dlc gibi olmus
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.