Oyun Önerisi

Mr. Enver

Kilopat
Yer
Avrupa Yakası
Arkadaşlar mayıstaki Steam bahar indirimi için 300-400 TL arası bir bütçe ayırdım. Aşağıdaki liste şu anlık almak istediğim oyunlar. Sizler ne eklememi ya da neyi çıkarmamı önerirsiniz? Eleştirinizi bekliyorum.

LİSTE
  • Max Payne 2 | İndirimsiz Fiyatı 18 TL
  • Plague Inc | İndirimsiz Fiyatı 24 TL
  • Metro 2033 | İndirimsiz Fiyatı 31 TL
  • The Long Dark | İndirimsiz Fiyatı 50 TL
  • 911 Operator | İndirimsiz Fiyatı 24 TL
  • House Flipper | İndirimsiz Fiyatı 32 TL

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar mayıstaki Steam bahar indirimi için 300-400 TL arası bir bütçe ayırdım. Aşağıdaki liste şu anlık almak istediğim oyunlar. Sizler ne eklememi ya da neyi çıkarmamı önerirsiniz? Eleştirinizi bekliyorum.

LİSTE

Max Payne indirimde 2 oyun beraber 7.20 TL'ye düşüyor. Plague'ye gerek yok bence. Metro 2033 ve Last Light 12 TL gibi bir fiyata düşüyor (ikisi beraber toplam). Eklenecek oyunlara Mafia 2 ve Hitman: Absolution diyebilirim.

LİSTE

Astroneer
Cities Skylines
Eğer oyun tarzına uygunsa çok saran oyunlar : )

Fazla bütçeyle oyun bakmıyosun sanırım. Ben House Flipper tarzı oyunları pek sevmiyorum bir süre sonra beni sıkıyor tabii kendi düşüncem bu. Bence onun yerine Anydactly arkadaşın dediği gibi Cities:Skylines alabilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı