ghostkadir33 Kilopat Katılım 1 Kasım 2019 Mesajlar 658 Çözümler 3 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2020 #11 Oilbest dedi: Dying Light güzel bir tercih olabilir. Genişletmek için tıkla... Spontune dedi: Dirt rally. Şu anda indirimde 9 TL. Alırsanız beraber yanlarız. acat modu var Online'da istediğin haritayı açabiliyorsun beraber tōge drift yaparız. Steam: Steam Community :: Do it Bitches Genişletmek için tıkla... Dirt oyunlarını pek sevmiyorum yine de teşekkürler. Oilbest dedi: Dying Light güzel bir tercih olabilir. Genişletmek için tıkla... Dying Light'ı çok oynadım şu anda oynayasım yok 2. oyunu bekliyorum. zxcasdqweqw dedi: Bende şu anda Forza Horizon 4 indiriyorum izlemesi çok keyifliydi Xbox Game Pass ile aldım bu tarz oyunları seviyorsan aklında bulunsun. Genişletmek için tıkla... Forza Horizon'da çok sevdiğim bir seri ama çok oynadım. Açık dünya önerebileceğiniz oyunlar var mı?
Oilbest dedi: Dying Light güzel bir tercih olabilir. Genişletmek için tıkla... Spontune dedi: Dirt rally. Şu anda indirimde 9 TL. Alırsanız beraber yanlarız. acat modu var Online'da istediğin haritayı açabiliyorsun beraber tōge drift yaparız. Steam: Steam Community :: Do it Bitches Genişletmek için tıkla... Dirt oyunlarını pek sevmiyorum yine de teşekkürler. Oilbest dedi: Dying Light güzel bir tercih olabilir. Genişletmek için tıkla... Dying Light'ı çok oynadım şu anda oynayasım yok 2. oyunu bekliyorum. zxcasdqweqw dedi: Bende şu anda Forza Horizon 4 indiriyorum izlemesi çok keyifliydi Xbox Game Pass ile aldım bu tarz oyunları seviyorsan aklında bulunsun. Genişletmek için tıkla... Forza Horizon'da çok sevdiğim bir seri ama çok oynadım. Açık dünya önerebileceğiniz oyunlar var mı?