Oyun önerisi

Can ULUTAS

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar fena halde canım sıkılıyor sizden oyun önermenizi rica edeceğim. Skyrim, Crysis serisi ve buna benzer oyunları severek oynamışımdır bunlara benzer öneriler olursa sevinirim.

Not: Daha öncede buna benzer bir konu açmıştım ama konuyu bulamadım. Eğer forum kuralları açısından bir sorun teşkil ediyor ise yönetici arkadaştan eski konunun linkini rica edeceğim.

Assassin's Creed Serisi

Hikayesi çok sağlamdır ve benim en sevdiğim oyundur resmimde de görüldüğü gibi :D

En efsane oyunları sırayla 2,Brotherhood,Revelation's

Bu 3 ü Ezio Auditore De Firenze'nin olduğu oyundur ve oyunu anlamak istiyorsan bu 3 ünü sırayla oynamanı şiddetle tavsiye ederim :cool:

Serinin başlangıcı 1 in hikayesi;

Bir barmen olan Desmond Miles, Abstergo Şirketi tarafından kaçırılır. Orada Animus adlı, kullanıcısının atalarının genetik hafızasını tekrar canlandırabilen bir makineye zorla bağlanır. Desmond'un üzerinde, Üçüncü Haçlı Seferi döneminde yaşamış bir suikastçi olan atası Altaïr Ibn-La'Ahad hakkında bilgi almak üzere çalışmaya başlarlar. Animus'un içinde, Altaïr'in anılarını ortaya çıkartır ki, kendisi bir tapınaktan önemli bir artefaktı almak isteyen Robert de Sable'i durdurmak istemektedir. Ancak bu sırada Suikastçı Kardeşliği'nin üç yeminini de bozar. Kardeşliğin lideri, Al Mualim, Altaïr'in rütbesini çıraklığa düşürür ve eski saygınlığını kazanması için dokuz kişiye suikast düzenlemesini ister.

Biraz daha araştırman lazım hikayeyi tam anlamak için ama çok kaliteli bir oyundur.

Ubisoft'un en çok satan serisi galiba ;)

Tam Skyrim önerecektim. :)

Önerilerim: GTA IV, Minecraft (mümkünse multiplayer ve arkadaşlarınızla) ve hiç oynayamadığım ancak arkadaşlarımın saatlerce kapatamadığı Fallout 3.
Hocam siz tam benim seveceğim cinsten oyunları seviyorsunuz sanırım. Fallout'u oynamayı düşünüyordum arkadaş önermişti. GTA IV'ü bitirdim daha önceden. Korsan olarak oynuyorum oyunları genelde ama multiplayer olarak keyif verecek oyunlar varsa da önerin yine. Şimdiden teşekkürler.

Assassin's Creed Serisi

Hikayesi çok sağlamdır ve benim en sevdiğim oyundur resmimde de görüldüğü gibi :D

En efsane oyunları sırayla 2,Brotherhood,Revelation's

Bu 3'ü Ezio Auditore De Firenze'nin olduğu oyundur ve oyunu anlamak istiyorsan bu 3 ünü sırayla oynamanı şiddetle tavsiye ederim :cool:

Serinin başlangıcı 1 in hikayesi;

Bir barmen olan Desmond Miles, Abstergo Şirketi tarafından kaçırılır. Orada Animus adlı, kullanıcısının atalarının genetik hafızasını tekrar canlandırabilen bir makineye zorla bağlanır. Desmond'un üzerinde, Üçüncü Haçlı Seferi döneminde yaşamış bir suikastçi olan atası Altaïr Ibn-La'Ahad hakkında bilgi almak üzere çalışmaya başlarlar. Animus'un içinde, Altaïr'in anılarını ortaya çıkartır ki, kendisi bir tapınaktan önemli bir artefaktı almak isteyen Robert de Sable'i durdurmak istemektedir. Ancak bu sırada Suikastçı Kardeşliği'nin üç yeminini de bozar. Kardeşliğin lideri, Al Mualim, Altaïr'in rütbesini çıraklığa düşürür ve eski saygınlığını kazanması için dokuz kişiye suikast düzenlemesini ister.

Biraz daha araştırman lazım hikayeyi tam anlamak için ama çok kaliteli bir oyundur.

Ubisoft'un en çok satan serisi galiba ;)
A.C serisinin sadece Brootherhood'unu denedim, oda tam denilmez hikayeye pek vasıl olamadım. 1. oyunundan başlamam gerekiyor galiba.

Evet sanırım öyle. Oyunlarda epey özgürlük hastasıyım. :)

AC serisine hiç ısınamadım. Minecraft'ı korsan olarak da arkadaşlarınızla oynayabilirsiniz.
Skyrim hakkında bir kaç şey soracaktım size. Oyundan artık pek keyif alamıyorum ama halan daha görev var. Alduin görevi falan biteli çok oldu. Karakterim 51 seviye oldu baya da gelişti. Silahlar artık 250 falan vuruyor düz vuruşları. Oyunun zorluk seviyesinin zor olmasına rağmen ne konu olarak saracak bir görev nede o görevi keyifli yapacak zorluğu bulabiliyorum. Öneriniz var mı acaba Skyrim gerçekten çok güzel bir oyun. Keyif almak için direniyorum :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı