Assassins Connor
Hectopat
- i3 2350M 2.30GHz
- AMD Radeon 7400M (512MB)
- Windows 10
- 4 GB RAM
Son düzenleyen: Moderatör:
sağol kardeşim şey ac 4 kaldırmazmıKaldırır sorusu yerine oynatır mı? Suali sorulmalıdır. Oynatmaz.
Oyun önerim;
Online > Age3 ve CSNZ
Singleplayer > The Long Dark ve AC2
Benim sistemim de seninkine yakın. Şuradan kendi yaptığım oyun önerilerine bakabilirsin:sağol kardeşim şey ac 4 kaldırmazmı
AC 4 zaten Black Flag değil mi?
Benim sistemim de seninkine yakın. Şuradan kendi yaptığım oyun önerilerine bakabilirsin:
Oyun Önerileri
Crysis ve Far Cry 2'yi oynamadıysan bir bak. Far Cry'ı bilmemde Crysis'in grafikleri şahane. Ayrıca Just Cause 2'de güzel. Metro 2033'ün grafikleri kötü değil.Daha iyi grafikli bir oyun olsa ben CoD 3 Modern Warfare oynadım ve kasma çok azdı.
Bana kalırsa konu sahibi AAA oyunları seviyor ama eğer indie de seviyorsa Dead Cells'e bakabilir.Spec Ops: The Line : Savaş psikolojisini mükemmel yansıtan, harika hikayeli oyun.
Hotline Miami : Kiralik katil temasını mükemmel kullanan, hikayesi ve müzikleri efsane oyun.
Cuphead : Oynanışı çok eğlenceli, grafikleri güzel ama sinir bozan mükemmel oyun. Sadece boss savaşları ve Run&Gun bölümleri var. Run&Gun bölümleri ile koşup, ateş edip para kazanıyoruz. Bu parayı markette harcıyoruz. Bu oyunun küçük kısmı. Büyük kısımları boss savaşları. Zor ama eğlenceli. Kendinizi yırtabilirsiniz geçmek için. Hikayesi ise ufacık bir şey, yok gibi. Ufak çaba ile rakibi tanıyarak geçebilirsiniz tüm bossları. Oynarken "Böyle oyun mu olur, çok zor." diyeceksiniz ancak geçince "Kolaydı aslında, alışınca geçilir." diyeceksiniz.
My Friend Pedro : Yenilikçi bir oynanış sunarak akrobatik hareketler ile adam vurarak ilerlediğimiz 2D oyun. Çok övülen bir oyundur.
The Messenger : Eğlenceli oynanışı, dengeli müzikleri, geyik ama eğlenceli hikayesi ve 8 bit ile 16 bit arası geçiş yaparak çözdüğümüz puzzlelar ile çok eğlenceli bir oyun olmuştur.
Katana ZERO : Efsane PixelArt grafikler, aşırı iyi müzikler, mükemmel ötesi oynanış ve en önemlisi efsane ötesi bir hikaye. Tam anlamıyla bir başyapıt. Bu oyunu ne kadar sevdiğimi kullanıcı adımdan, profil resmimden ve imza kısmımdan anlayabilirsiniz.
Yazmayı unutmuşum, çok severim Dead Cells'i.Bana kalırsa konu sahibi AAA oyunları seviyor ama eğer indie de seviyorsa Dead Cells'e bakabilir.
Kimse senin soruna düzgün cevap vermemiş. Cevabım evet kaldırır ama düşük fps alırsın. En düşük ayarlarda 30 fps alırsın. Grafiğe takan biri değilsen düşük ayarlarda rahat oynarsın. Benim ekran kartım seninkinden bir tık üst. Orta ayarlarda 25fps alıyorum ben. (Bir oyunu sıfır kasma ile oynamak istiyorsan minimum 30 fps almalısın. Her oyunda geçerlidir.)Bu sistem AC Black Flag kaldırır mı? Bir de oyun önerirseniz güzel olur.
- i3 2350M 2.30GHz
- AMD Radeon 7400M (512MB)
- Windows 10
- 4 GB RAM
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.