Oyun Önerisi

bir_pesimist

Hectopat
Yer
Konya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba değerli sosyal üyeleri.
Malum yaz tatilindeyiz ve elimdeki oyunların hepsi bitti. Kendime saracak bir oyun arıyorum. Oynadığım oyunlar:
  • COD Serisi
  • Assasin's Creed Serisi
  • Battlefield Serisi
  • NFS Serisi
  • Watch_Dogs
  • Buna benzer FPS, yarış RPG oyunlar
Hiç uzaydır zombidir falan denemedim. Nedense absürt geliyor bana ama tavsiyelere açığım. Sistemim:
  • AMD 6100 işlemci
  • 4 GB RAM
  • HD6670 Ekran kartı
Bu oyunlara benzer (fps tercihimdir) önerebileceğiniz, saran, bırakamayacağım oyun önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tomb Raider , FarCry 3 , Hitman Absolution , Outlast , Max Payne 2-3 ... Bende Zombi türü oyunları hiç sevmiyorum.Saçma geliyorlar.(Şahsi görüşüm.)

Tomb Raider, Far Cry, Max Payne de oynadım onları da yazmayı unutmuşum kusuruma bakma.
Hitman'i denemek istiyorum bayağı meşhur bir oyun herhalde.

Rust, Minecraft, DayZ gibi hayatta kalma oyunlarını da oynamalısınız.

Hayatta kalma pek benim tarzım değil herhalde. Yine de öneri için teşekkür ederim.

Ya benim bilmediğim bir Battlefield, bir COD dengi bir oyun yok mu? Bir ara Medal of Honor'ın son oyununu söylemişlerdi ama nasıl hiç bilmiyorum.

BF, COD tarzına benzer olarak Titanfall deneyebilirsiniz.

titanfall senaryo bölümü yokmuş. olsaymış baya fenaymış ama teşekkürler oyun için
Deathpool
Eğer birazda İngilizcen varsa hem fazlasıyla aksiyonlu hem hikayesinden kahkaha atarak oynayacağın sıradışı nadir oyunlardan biridir benim nazarımda... Tavsiye ederim (y)

deathpool acayip bişey ya baya garip bi oyun tavsiye için teşekkürler deneyeceğim. :D

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı