Oyun oynamak artık sarmıyor

Bende de aynı durum var. En pahalı oyunları en iyi bilgisayarlarda oynama imkanım olsa bile dönüp bakmam. Aynı şey futbol için de geçerli. Artık oyunlardan ve futboldan zevk alamıyorum. Yaş büyüdükçe bazı şeylerden artık keyif alamıyoruz.

Şu oyunları öneriyorum. Benim şakasız hayatımı değiştirdi.

Half-Life 1 (Black Mesa), Half-Life 2, Witcher 3, Cyberpunk 2077, Red Dead Redemption 2, GTA 4. emin ol hikayeleri mükemmel ve sevmek istersen bu oyunlarla uzun vakitler geçirirsin.

Bu lafı o kadar çok duyar oldum ki son zamanlarda. Sanırım bzim tadımız kaçık. Oyunlarda bir sorun olmayabilir. Genel olarak bir bezginlik var insanlarda.

Her gün başka ülkelerde 1 ay gündem olacak haberler çıkıyor, ekonomi sıkıntılı, gelecek kaygısı filan derken kafada oyun oynamak için gereken rahatlık kalmıyor sürekli gergin geziyoruz.

Bu lafı o kadar çok duyar oldum ki son zamanlarda. Sanırım bizim tadımız kaçık. Oyunlarda bir sorun olmayabilir. Genel olarak bir bezginlik var insanlarda.
dünyanın her yerinde en ucuz eğlence yöntemi olan şeye, gereksiz yüksek meblağlar harcadığımız için olabilir.

FIFA kariyer aç.
Eki Görüntüle 1413471
Benim FIFA 20'de 615, FIFA 21'de 300 saatim var hepsi kariyer.
ETS dene.

Denedim reis bir iki gün sonra yine sıkılıyorum hatta aynı gün.

Arkadaşım yok ki, nasıl edineceğim? Kitap oku desen sürekli kitap alacak parayı nasıl bulacağım? Bitiririm ki ben hemen.

Belki de büyümüşsündür?

Ben de öyle düşünüyorum ama 16 yaşındayım daha. 10 yıl öncesi civarını çok özlüyorum hatırlıyorum o dönemleri PES 2006 oynardım, CS 1.6 oynardım, GTA vc oynardım, internetteki oyunları oynardım.

Ben de oyun oynamaktan sıkıldım aniden oldu bu olay. Büyümekle alakası var mı emin değilim.

50 yaşında adamlar PS5 oynuyor. Evlerine hobi odası kuruyor. Büyümek ile alakası olduğunu sanmıyorum. Sadece oynadığı arkadaşları gidince zevk alamamaya başlamış. Normal.
Çünkü adamlar "PS5" ile istediği oyunları son kalitede açabiliyorken biz basit bir oyunu 60 fps sabit oynayamıyoruz.

Aynı zevk almama sorunu bendede var fakat bendeki durum yeni çıkan oyunların beni baymasından kaynaklanıyor, her çıkan oyuna açık dünya pompalıyorlar sağda solda gezip karakter geliştirmekten sıkıldım artık sonuçta single bir oyun oynuyoruz yani bir rekabet yok bu yüzden karakterimi son seviyeye getirip geliştirsem ne olacak sanki moduna giriyorum. Call of duty gibi ver elime silahı oynayıp bitiriyim bitsin gitsin işte. Tabi açık dünyayı güzel kullanan dolu dolu yapan oyunları söylemlerimin dışında bırakıyorum Rdr2 gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…