Oyun oynamak için laptopa takılacak klavye önerisi

EMOCAN05

Hectopat
Daha fazla  
Valorant ve CS:GO oynuyorum. Klavye alma amacım laptop klavyesini sağa sola çevirememem. Bütçem 150 TL'ye kadar. Aşırı kaliteli olmasına gerek yok.

Valorant ve CS:GO oynuyorum. Klavye alma amacım laptop klavyesini sağa sola çevirememem. Bütçem 150 TL'ye kadar. Aşırı kaliteli olmasına gerek yok.

Aşırı kalite ve görünüm istemiyorsan normal ofis tarzı oyun klavyeleri var bende mesela platoon model PL092 var memnunum oyun oynatıyor sesi güzrl çok sade ms düşük hızlı bir şekilde oynatıyor sadece çevirmek için istiyorsan öneririm.

Rampage Titan K9 Siyah USB Gökkuşağı Renkli Aydınlatmalı Q Standart Gaming Oyuncu Klavyesi gayet iyi ama param yetmiyor diyorsan​

Hadron HD860 LED Aydınlatmalı USB Oyuncu Klavye önermem onun yerine​

Everest KB-X88 Siyah USB Mekanik Hisli Gökkuşağı Aydın. Q Oyuncu Klavyesi alabilirsin​

Hepsinin fiyatı çok iyi ben yine de ucuz orta pahalıdan hesapladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…