Oyun oynamak için ".Net Frameworkler" gerekli mi?

İşletim sistemi
Windows 10

M.Y. Demir

Hectopat
Daha fazla  
Oyun oynamak için .Net Framework Developer Packleri indirmem gerekli mi?

Daha çok developerlar için gerekli diye biliyorum, ayrıca oynadığın oyun için gerekliyse büyük ihtimalle kendisi kurar zaten.

SDK Geliştiriciler için gerekli. Visual Studio/Code falan kullanıyorsanız zaten yükleyebiliyorsunuz. Oyunlarda C++ ile yazıldığı taktirde .Net Frameworklar gerekli. Nasıl Direct X oyunlar için Direct X yüklüyorsak aynı mantık. Sadece oyun için değil Windows uygulamaların %90 çoğu C# ve C++ ile yazılıp çalıştırılıyorsa Frameworklara ihtiyaç vardır. Bazı oyunlar çalışmaz bile. Format attıktan sonra ilk yaptığım işlerden birisi toplu paket halinde .Net Framework falan ne varsa yüklemektir.

Gerekli olduğunda kendisi kurar zaten sizin kurmanıza gerek yok.
Hepsi kurmuyor hocam. Oyun dosyalarının içinde kalıyor öyle ama zaten windows kullandığımız için ister istemez bir şekilde yükleniyor. Hiç uğraşmayayım diyen toplu paket yükler geçer.

Hepsi kurmuyor hocam. Oyun dosyalarının içinde kalıyor öyle ama zaten windows kullandığımız için ister istemez bir şekilde yükleniyor. Hiç uğraşmayayım diyen toplu paket yükler geçer.
.Net framework developer dosyalarını yeni kurdum şuanda denetim masasında gözüküyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…