Suleymantavish Picopat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 182 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2023 #11 İkisini birlikte kullanmak daha mantıklı.
Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.082 Çözümler 40 31 Ağustos 2023 #12 tedrabey dedi: Merhaba arkadaşlar 128 GB'lik SSD var laptopumda ve Windows'un kendisi vs olunca sadece 50GB alan kalıyor ve hiç oyun yukleyemiyorum, oyun oynayacağım zaman HDD'yi taksam oyundan çıkınca SSD'yi geri takip normal kullanıma devam etsem sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Olur çünkü sen SSD'yi söküp HDD'yi taktığında işletim sistemsiz olacak ayrıca çok fazla tak çıkar yapacağın için bilgilerinin kaybolma ihtimali var.
tedrabey dedi: Merhaba arkadaşlar 128 GB'lik SSD var laptopumda ve Windows'un kendisi vs olunca sadece 50GB alan kalıyor ve hiç oyun yukleyemiyorum, oyun oynayacağım zaman HDD'yi taksam oyundan çıkınca SSD'yi geri takip normal kullanıma devam etsem sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Olur çünkü sen SSD'yi söküp HDD'yi taktığında işletim sistemsiz olacak ayrıca çok fazla tak çıkar yapacağın için bilgilerinin kaybolma ihtimali var.