Oyun oynamak için Windows 11 vs Windows 10

Bence arada pek fark yok.

Ne alaka Windows 10 Home hala en az sistem gerektiren işletim sistemi en iyi performans kafasında mısınız? Windows 11 oyun testlerinde daha yüksek FPS'ler alıyor.

Bazı oyunlarda Windows 11 3-5 FPS fark atıyor bazı oyunlarda Windows 10 3-5 FPS fark atıyor ama testlere baktığımda Windows 11 daha fazla RAM ve VRAM tüketiyor.

Ben 5-6 ay 11 kullandım bilgisayarın arayüzü çok yavaşladı ayrıca hiç bir fark yok ben 10 desteği bitince geçiceğim.

Hibrit Intel işlemcili bir cihazsa kesinlikle Windows 11. değilse, keyfinize kalıyor. Aralarında stabilite ve performans olarak neredeyse fark yok.

Hocam hibrit işlemcili olup olmadığını nasıl anlarım? Alacağım laptopta Intel i5 11400H var.

Hocam hibrit işlemcili olup olmadığını nasıl anlarım? Alacağım laptopta Intel i5 11400H var.
12. nesil ve üstünde hem verimlilik hem de performans çekirdekleri olur, bu işlemcilere hibrit denir. 11400H hibrit değil, yani hangisini beğenirseniz onu kullanabilirsiniz. Tavsiyem hiç uğraşmayın Windows 11 kalsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…