F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.045 Makaleler 2 Çözümler 32 14 Ağustos 2022 #21 Hocam trolleyin bunu, çok zevkli olur.
Freezyf Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 2.474 Çözümler 4 14 Ağustos 2022 #22 Hocam adama adresinizin kartınızın linkini verin ama link Rick roll olsun.
Skolp Hectopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 1.174 Çözümler 22 Yer İstanbul 14 Ağustos 2022 #23 F 16 Fighting Falcon dedi: Hocam trolleyin bunu, çok zevkli olur. Genişletmek için tıkla... Telefon şebekesi sıkıntılı o yüzden birini ne arayabiliyorum doğru düzgün ne de mesaj atabiliyorum
F 16 Fighting Falcon dedi: Hocam trolleyin bunu, çok zevkli olur. Genişletmek için tıkla... Telefon şebekesi sıkıntılı o yüzden birini ne arayabiliyorum doğru düzgün ne de mesaj atabiliyorum
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.045 Makaleler 2 Çözümler 32 14 Ağustos 2022 #24 Skolp dedi: Telefon şebekesi sıkıntılı o yüzden birini ne arayabiliyorum doğru düzgün ne de mesaj atabiliyorum Genişletmek için tıkla... O zaman engelleyin gitsin, 5 yıldır bu anı bekliyorum umarım bana mesaj atarlar.
Skolp dedi: Telefon şebekesi sıkıntılı o yüzden birini ne arayabiliyorum doğru düzgün ne de mesaj atabiliyorum Genişletmek için tıkla... O zaman engelleyin gitsin, 5 yıldır bu anı bekliyorum umarım bana mesaj atarlar.
Skolp Hectopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 1.174 Çözümler 22 Yer İstanbul 14 Ağustos 2022 #25 F 16 Fighting Falcon dedi: O zaman engelleyin gitsin, 5 yıldır bu anı bekliyorum umarım bana mesaj atarlar. Genişletmek için tıkla... Hocam erken söyleseydiniz engelemeden önce numarayı verirdim
F 16 Fighting Falcon dedi: O zaman engelleyin gitsin, 5 yıldır bu anı bekliyorum umarım bana mesaj atarlar. Genişletmek için tıkla... Hocam erken söyleseydiniz engelemeden önce numarayı verirdim
laviens Decapat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 739 Çözümler 2 14 Ağustos 2022 #26 Skolp dedi: Mutlu mutlu hayday oyununda yumurta toplarken bir mesaj aldım acaba troll mü yoksa dolandırıcı mi bilemedim. Eki Görüntüle 1485355 Sarı sarı Arapça yazı sevmiyorum bu arada. Genişletmek için tıkla... Direkt engelleyin veya cevap vermeyin uğraşmayın boş insanlarla.
Skolp dedi: Mutlu mutlu hayday oyununda yumurta toplarken bir mesaj aldım acaba troll mü yoksa dolandırıcı mi bilemedim. Eki Görüntüle 1485355 Sarı sarı Arapça yazı sevmiyorum bu arada. Genişletmek için tıkla... Direkt engelleyin veya cevap vermeyin uğraşmayın boş insanlarla.