Oyun oynarken Alt Tab yapmadan programları kullanma yöntemi önerisi

delusch

Decapat
Daha fazla  
Valorant oynarken Alt Tab atamama gibi bir sorunum var ve çözümünü bulamadım. O yüzden oyun oynarken Alt Tab atmadan programları kullanabileceğim bir uygulama var mı, merak ettim. Mesela Spotify ve Discord'u oyunu aşağı almadan kullanmak istiyorum.

Game bar tarzı bir şey arıyorum Windows + g bastığımda karşıma panel geliyor ama orada istediğim uygulamaları ekleyemiyorum sadece Spotify var.

Son düzenleme:
Valorant oynarken Alt Tab atamama gibi bir sorunum var ve çözümünü bulamadım. O yüzden oyun oynarken Alt Tab atmadan programları kullanabileceğim bir uygulama var mı, merak ettim. Mesela Spotify ve Discord'u oyunu aşağı almadan kullanmak istiyorum.

Game bar tarzı Windows + g bastığımda karşıma panel geliyor ama orada istediğim uygulamaları ekleyemiyorum sadece Spotify var.

Shift ve çift tırnak ile bazı oyunlarda Discord açılabiliyor.

Win+ Tab atabiliyor musun? Atabiliyorsan o şekilde de uygulama değiştirebilirsin. Eğer uygulama değiştiremiyorsan, iki tane masaüstü açıp oyunu birine uygulamaları diğerine almayı dene.

Goruntu ayarlari ile oynayin; pencereli, tam ekran pencereli gibi.

Artık bu hesabıma da giremiyorum reis.

Win+ Tab atabiliyor musun? Atabiliyorsan o şekilde de uygulama değiştirebilirsin. Eğer uygulama değiştiremiyorsan, iki tane masaüstü açıp oyunu birine uygulamaları diğerine almayı dene.

Onda da direkt hatayı alıp oyundan atıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı