K Koksal_Galiba Femtopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #1 Dün oyun oynarken aniden görüntü gitti, kendini yeniden başlattı. Sonrasında 10 saniye geçmeden tekrar aynı döngüye girdi, ben kapadım. Bugün ise aynı hata devam etmekte. Sizce sorun nedir?
Dün oyun oynarken aniden görüntü gitti, kendini yeniden başlattı. Sonrasında 10 saniye geçmeden tekrar aynı döngüye girdi, ben kapadım. Bugün ise aynı hata devam etmekte. Sizce sorun nedir?
3 364485 Hectopat Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 4.984 Makaleler 13 Çözümler 19 25 Temmuz 2021 #2 Ekran kartınız AMD ise Watt man hatası var. Sisteminiz nedir? Artı 0 Eksi
KS KS K Koksal_Galiba Femtopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #3 Sistemim Windows 7 ekran kartım AMD Radeon HD 3450. Artı 0 Eksi
3 364485 Hectopat Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 4.984 Makaleler 13 Çözümler 19 25 Temmuz 2021 #4 Koksal_Galiba dedi: Sistemim Windows 7 ekran kartım AMD Radeon HD 3450. Genişletmek için tıkla... Tamam Watt man hatası. İnterneten undervolt nasıl yapılır diye aratın 2, 3FPS düşebilir ama aniden kapanmaz. Artı 0 Eksi
Koksal_Galiba dedi: Sistemim Windows 7 ekran kartım AMD Radeon HD 3450. Genişletmek için tıkla... Tamam Watt man hatası. İnterneten undervolt nasıl yapılır diye aratın 2, 3FPS düşebilir ama aniden kapanmaz.
KS KS K Koksal_Galiba Femtopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #5 364485 dedi: Tamam Watt man hatası. İnterneten undervolt nasıl yapılır diye aratın 2, 3FPS düşebilir ama aniden kapanmaz. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağımı bilmiyorum,bu konularda pek yetenekli değilim. Artı 0 Eksi
364485 dedi: Tamam Watt man hatası. İnterneten undervolt nasıl yapılır diye aratın 2, 3FPS düşebilir ama aniden kapanmaz. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağımı bilmiyorum,bu konularda pek yetenekli değilim.
Y yilmaz787 Hectopat Katılım 5 Ocak 2020 Mesajlar 453 Çözümler 2 25 Temmuz 2021 #6 Koksal_Galiba dedi: Nasıl yapacağımı bilmiyorum,bu konularda pek yetenekli değilim. Genişletmek için tıkla... YouTube dan izleyerek yapabilirsin. Artı 0 Eksi
Koksal_Galiba dedi: Nasıl yapacağımı bilmiyorum,bu konularda pek yetenekli değilim. Genişletmek için tıkla... YouTube dan izleyerek yapabilirsin.
KS KS K Koksal_Galiba Femtopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #7 YouTube'dan izlediğimde fan ayarı vb. yapıyor ama sahip olduğum ekran kartında fan yok, bir sorun teşkil eder mi? Artı 0 Eksi
YouTube'dan izlediğimde fan ayarı vb. yapıyor ama sahip olduğum ekran kartında fan yok, bir sorun teşkil eder mi?
Y yilmaz787 Hectopat Katılım 5 Ocak 2020 Mesajlar 453 Çözümler 2 25 Temmuz 2021 #8 Koksal_Galiba dedi: YouTube'dan izlediğimde fan ayarı vb. yapıyor ama sahip olduğum ekran kartında fan yok, bir sorun teşkil eder mi? Genişletmek için tıkla... Fan yoksa aşırı ısınmadan kapanıyor olabilir mi? Afterburner programıyla oynarken sıcaklığı kontrol edin. Artı 0 Eksi
Koksal_Galiba dedi: YouTube'dan izlediğimde fan ayarı vb. yapıyor ama sahip olduğum ekran kartında fan yok, bir sorun teşkil eder mi? Genişletmek için tıkla... Fan yoksa aşırı ısınmadan kapanıyor olabilir mi? Afterburner programıyla oynarken sıcaklığı kontrol edin.
KS KS K Koksal_Galiba Femtopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #9 yilmaz787 dedi: Fan yoksa aşırı ısınmadan kapanıyor olabilir mi? Afterburner programıyla oynarken sıcaklığı kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyorum çünkü 5-10 dakika dinlendikten sonra sistem tekrar çalışıyor. Soğutma sağlamak için ne yapmalıyım? Artı 0 Eksi
yilmaz787 dedi: Fan yoksa aşırı ısınmadan kapanıyor olabilir mi? Afterburner programıyla oynarken sıcaklığı kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyorum çünkü 5-10 dakika dinlendikten sonra sistem tekrar çalışıyor. Soğutma sağlamak için ne yapmalıyım?
Y yilmaz787 Hectopat Katılım 5 Ocak 2020 Mesajlar 453 Çözümler 2 25 Temmuz 2021 #10 Koksal_Galiba dedi: Bende öyle düşünüyorum çünkü 5-10 dakika dinlendikten sonra sistem tekrar çalışıyor. Soğutma sağlamak için ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Kasanın kapağını falan açabilirsin ama ne yaparsan yap fan kadar etkili olmaz. Artı 0 Eksi
Koksal_Galiba dedi: Bende öyle düşünüyorum çünkü 5-10 dakika dinlendikten sonra sistem tekrar çalışıyor. Soğutma sağlamak için ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Kasanın kapağını falan açabilirsin ama ne yaparsan yap fan kadar etkili olmaz.