Çözüldü Oyun oynarken arkada Spotify açıksa sesler bozuluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

HyperPineapple

Kilopat
Arkadaşımla beraber FIFA 2V2 atıyoruz. Spotify'dan Jam açıyorum oynarken arkada çalsın diye. Spotify'da şarkı çalmaya başladığı anda oyunun da şarkının da ses kalitesi inanılmaz bozuluyor. Neden olduğunu anlamıyorum. Yaşayan var mı? Nasıl çözebilirim bunu?

Çözüm
Anker Soundcore Liberty 4 NC kullanıyorum. Kablolu kulaklıklarda olmuyor bu sorun. Bundan önce Galaxy Buds 2 ve QCY T13 ANC gibi Bluetooth kulaklıkları da kullandım onlarda da aynı sorun vardı. Yani ayrım daha çok kabloluda sorun yok/bluetooth'da sorun var şeklinde. Hoparlörde de sorun olmuyor. Mesele tamamen Bluetooth kulaklıkta yani.

Sebebi Handsfree modu. FIFA'da sesli sohbet varsa oyun içi ayarlardan mikrofonunuzu değiştirir misiniz?
Varsa kulaklığınızın modeli nedir? Hoparlörde denediniz mi?
Anker Soundcore Liberty 4 NC kullanıyorum. Kablolu kulaklıklarda olmuyor bu sorun. Bundan önce Galaxy Buds2 ve QCY T13 ANC gibi bluetooth kulaklıkları da kullandım onlarda da aynı sorun vardı. Yani ayrım daha çok kabloluda sorun yok/bluetooth'da sorun var şeklinde. Hoparlörde de sorun olmuyor. Mesele tamamen bluetooth kulaklıkta yani.

Anker Soundcore Liberty 4 NC kullanıyorum. Kablolu kulaklıklarda olmuyor bu sorun. Bundan önce Galaxy Buds 2 ve QCY T13 ANC gibi Bluetooth kulaklıkları da kullandım onlarda da aynı sorun vardı. Yani ayrım daha çok kabloluda sorun yok/bluetooth'da sorun var şeklinde. Hoparlörde de sorun olmuyor. Mesele tamamen Bluetooth kulaklıkta yani.

Sebebi Handsfree modu. FIFA'da sesli sohbet varsa oyun içi ayarlardan mikrofonunuzu değiştirir misiniz?

Çözüm
Oyunda sesli sohbet kapalı. Eksik belirtmişim kusura bakmayın, sadece FIFA'da değil tüm oyunlarda bu şekilde oluyor.

Bahsettiğiniz Eller Serbest modunu kapattım ve sorun çözüldü. Çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Oyunda sesli sohbet kapalı. Eksik belirtmişim kusura bakmayın, sadece FIFA'da değil tüm oyunlarda bu şekilde oluyor.

Oyundan önce ve oyuna girdikten sonra cihazın ses çıkış aygıtını kontrol eder misiniz? Değişiyorsa dediğim gibi Handsfree'den kaynaklıdır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı