Oyun oynarken aşırı gerilme ve stres

Xasthur

Hectopat
Yer
Safranbolu
Daha fazla  
PUBG, Last of Us, God of War, Dying Light, Uncharted, Detroit Become Human gibi ya da bunlara benzer oyunlar oynarken içindeymişim gibi kendimden geçiyorum. Aşırı stres ve gerilim yüklü oluyorum, 2-3 saat gibi süreler oynayamıyorum. Çok gerildiğimde oyunu kapatıp başka şeylerle uğraşıyorum. Layers of Fear, Outlast gibi korku oyunlarını oynadığımda mezara canlı gömülmüşüm gibi bir his oluyor. Anksiyete ve uyku bozukluğu sorunum var buna bağlı olabilir mi diye düşünüyorum ama bilmiyorum.

Oyunlarla ilk tanıştığım zaman bende öyle hissediyordum. Zaman içinde alıştım.

Bilgisayar kaldırırsa bende oynucam.
Dying Light'ı mı? Oynamalısın, tavsiye ederim ama önerim The Following DLC'si ile birlikte alman ve sindire sindire oynaman, gece ecellerden kaçmak hem çok zevkli, hem çok riskli, hem de çok seksi. Kovalamacada önüne çıkan eceller birden bağırıyor ya off, o gerilimi tekrar yaşamak istiyorum, hemen girdim oyuna.

Allah affetsin çok güldüm . Keşke mikrofon açık olsaymış da duyabilseydim. O kadar korkmuş ki farenin içinden geçmiş .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…