Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim. PUBG, Apex gibi oyunlarda sona kaldığımda veya 1V1 kaldığımda elim ayağım titriyor, aşırı heyecan yapıyorum, kalbim fırlayacak gibi atıyor. Ölüyorum, kalkıyorum, dizlerim titriyor, ellerimin titremesi geçmiyor. Böyle bir saçmalık nasıl oluyor sizce?
Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim. PUBG, Apex gibi oyunlarda sona kaldığımda veya 1V1 kaldığımda elim ayağım titriyor, aşırı heyecan yapıyorum, kalbim fırlayacak gibi atıyor. Ölüyorum, kalkıyorum, dizlerim titriyor, ellerimin titremesi geçmiyor. Böyle bir saçmalık nasıl oluyor sizce?
Oyunları fazla ciddiye alıyorsun aşırı troll biriyle oyna düzelirsin. (istersen steam id mi vereyim haftaya müsaitim girelim ama söyleyeyim çok kanser ederim )
FPS oyunları size göre değil Boşverin
Tavsiyem fazla ciddi almak yerine Shroud gibi eğlencesine oynaman, ben arkadaşlarla troll girdiğim her oyunu kazanırım Rahatlıktan ötürü.
Kaybedersen dünyanın sonu gelecek sanki, öyle oynuyorsun herhalde. Oyunlar eğlenmek içindir, sinir krizi geçirmek, titremek için değil. Kaybedersen de bir şey kaybetmeceksin. Biraz troll ol. Sen kazanma hırsını kendinden atınca bu sorunun da duzelecektır.
Klavye fare kırmışlığım var benimde. Korkmuyorum aksine sinirleniyorum. Mesela bir adam oyun boyunca pusup beni keserse deliririm. Ben diyorum ki oyun kardeşim gerçekte ölmüyorsun çık yerinden kapışalım ama yok evin içinde çömeliyo duruyo. Bir de kaçan oyuncular var onlar da bir ayrı dert. Haritayı arabayla turluyorum arkadaş da silahla sıkıyo adam görelim diye.