mehmetalperencan Femtopat Katılım 22 Eylül 2022 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2022 #1 Oyun oynarken aşırı derecede terliyorum, kafam kıyafetim çok ıslak oluyor sebebi nedir?
Yukapian Kilopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 3.810 Makaleler 3 Çözümler 59 6 Kasım 2022 #2 mehmetalperencan dedi: Oyun oynarken aşırı derecede terliyorum, kafam kıyafetim çok ıslak oluyor sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Çok fazla heyecanlanıyorsanız kan akışınız hızlanmıştır bu da terlemenize sebep olur.
mehmetalperencan dedi: Oyun oynarken aşırı derecede terliyorum, kafam kıyafetim çok ıslak oluyor sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Çok fazla heyecanlanıyorsanız kan akışınız hızlanmıştır bu da terlemenize sebep olur.
EnesKST Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2022 #3 mehmetalperencan dedi: Oyun oynarken aşırı derecede terliyorum, kafam kıyafetim çok ıslak oluyor sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Benim bir elim terliyor çözüm için minik pervaneler oluyor ondan kullanıyorum.
mehmetalperencan dedi: Oyun oynarken aşırı derecede terliyorum, kafam kıyafetim çok ıslak oluyor sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Benim bir elim terliyor çözüm için minik pervaneler oluyor ondan kullanıyorum.
Justyn Kilopat Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 141 6 Kasım 2022 #4 mehmetalperencan dedi: Oyun oynarken aşırı derecede terliyorum, kafam kıyafetim çok ıslak oluyor sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Fazla heyecanlanmak ve oyun oynarken ki bi şeyi başarmak yenmek stresi/baskısı yüzünden olabilir. Kendini rahatlatmaya çalış müzik falan dinleyerek oynamayı deneyebilirsin
mehmetalperencan dedi: Oyun oynarken aşırı derecede terliyorum, kafam kıyafetim çok ıslak oluyor sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Fazla heyecanlanmak ve oyun oynarken ki bi şeyi başarmak yenmek stresi/baskısı yüzünden olabilir. Kendini rahatlatmaya çalış müzik falan dinleyerek oynamayı deneyebilirsin
SLIPDALPİNA Centipat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2022 #5 mehmetalperencan dedi: Oyun oynarken aşırı derecede terliyorum, kafam kıyafetim çok ıslak oluyor sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Vücut adrenalin salgılıyor normal eskiden bende kalp çarğıntısı başlardı.
mehmetalperencan dedi: Oyun oynarken aşırı derecede terliyorum, kafam kıyafetim çok ıslak oluyor sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Vücut adrenalin salgılıyor normal eskiden bende kalp çarğıntısı başlardı.