Leodamar Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 286 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2022 #1 Öncelikle merhaba. Maçları boş vaktimde takip etmekten keyif alıyorum ancak zamanım kısıtlı olduğu için oyun oynarken küçük bir pencereden aynı anda izlemem mümkün müdür?
Öncelikle merhaba. Maçları boş vaktimde takip etmekten keyif alıyorum ancak zamanım kısıtlı olduğu için oyun oynarken küçük bir pencereden aynı anda izlemem mümkün müdür?
NNUE Hectopat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 7.817 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600, Asus Prime B550m-K, Sapphire Pulse 6700 XT, Kingston Fury 3200 MHz CL16 2x16 32 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Ağustos 2022 #2 Mümkün internetten açıp küçük pencereye alabilirsiniz.
Leodamar Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 286 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2022 #3 NNUE dedi: Mümkün internetten açıp küçük pencereye alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Maalesef bulamadım oyuna girdiğimde sadece ekranda oyun görünüyor hocam
NNUE dedi: Mümkün internetten açıp küçük pencereye alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Maalesef bulamadım oyuna girdiğimde sadece ekranda oyun görünüyor hocam
A AlphaHd Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 75 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2022 #4 Leodamar dedi: Maalesef bulamadım oyuna girdiğimde sadece ekranda oyun görünüyor hocam Genişletmek için tıkla... Hocam oyunun görüntü ayarlarına girip tam ekran değilde pencereli tam ekran yaparsanız çözülür.
Leodamar dedi: Maalesef bulamadım oyuna girdiğimde sadece ekranda oyun görünüyor hocam Genişletmek için tıkla... Hocam oyunun görüntü ayarlarına girip tam ekran değilde pencereli tam ekran yaparsanız çözülür.
Leodamar Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 286 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2022 #5 AlphaHd dedi: Hocam oyunun görüntü ayarlarına girip tam ekran değilde pencereli tam ekran yaparsanız çözülür. Genişletmek için tıkla... dediğiniz gibi yaptım ancak oyuna tıkladığım anda ekran gidiyor
AlphaHd dedi: Hocam oyunun görüntü ayarlarına girip tam ekran değilde pencereli tam ekran yaparsanız çözülür. Genişletmek için tıkla... dediğiniz gibi yaptım ancak oyuna tıkladığım anda ekran gidiyor