CruexS Decapat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2023 #1 Oyundaydım tam maç gireceğim, Bu ekranda kaldı ne Alt Tab atılıyor, ne Alt F4 Spotify açıktı. O ses geliyor şu an. Dosya Ekleri IMG_20231019_191607.jpg 162,7 KB · Görüntüleme: 72
Oyundaydım tam maç gireceğim, Bu ekranda kaldı ne Alt Tab atılıyor, ne Alt F4 Spotify açıktı. O ses geliyor şu an.
Efsane2512 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 1.416 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri No.1 - Koyu Siyah 03:00 ────────────● ∞ ⇆ㅤ◁ㅤ❚❚ㅤ▷ㅤ↻ Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2023 #2 CruexS dedi: Oyundaydım tam maç gireceğim, bu ekranda kaldı ne Alt Tab atılıyor, ne alt F4 Spotify açıktı. O ses geliyor şu an. Genişletmek için tıkla... Windows + CTRL+ Shift + b tuşlarına aynı anda 1 kere bas, ekran kartını resetler, 15 kere üst üste basma. Artı 0 Eksi
CruexS dedi: Oyundaydım tam maç gireceğim, bu ekranda kaldı ne Alt Tab atılıyor, ne alt F4 Spotify açıktı. O ses geliyor şu an. Genişletmek için tıkla... Windows + CTRL+ Shift + b tuşlarına aynı anda 1 kere bas, ekran kartını resetler, 15 kere üst üste basma.
KS KS CruexS Decapat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2023 #3 Efsane2512 dedi: Windows + CTRL+ Shift + b tuşlarına aynı anda 1 kere bas, ekran kartını resetler, 15 kere üst üste basma. Genişletmek için tıkla... Şu an ses de gelmiyor resmi atayım. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ekim 2023 Artı 0 Eksi
Efsane2512 dedi: Windows + CTRL+ Shift + b tuşlarına aynı anda 1 kere bas, ekran kartını resetler, 15 kere üst üste basma. Genişletmek için tıkla... Şu an ses de gelmiyor resmi atayım.
BugraHan72 Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 393 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2023 #4 PC'nin fişini çek laptopsa eğer açma kapama tuşunu basılı tut bayağı tamamen kapanıcaktır açıldığında her şey normal olur bende çok oluyordu. Artı 0 Eksi
PC'nin fişini çek laptopsa eğer açma kapama tuşunu basılı tut bayağı tamamen kapanıcaktır açıldığında her şey normal olur bende çok oluyordu.
KS KS CruexS Decapat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2023 #5 BugraHan72 dedi: PC'nin fişini çek laptopsa eğer açma kapama tuşunu basılı tut bayağı tamamen kapanıcaktır açıldığında her şey normal olur bende çok oluyordu. Genişletmek için tıkla... PC res attım aga yapacak bir şey yok sağ ol. Artı 0 Eksi
BugraHan72 dedi: PC'nin fişini çek laptopsa eğer açma kapama tuşunu basılı tut bayağı tamamen kapanıcaktır açıldığında her şey normal olur bende çok oluyordu. Genişletmek için tıkla... PC res attım aga yapacak bir şey yok sağ ol.