O OnurEmin Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #1 Oyun oynarken bir anda bilgisayar kapandı ve güç hiç gelmiyor. Anakartın üstünde normalde ışık yanıyordu o da yanmıyor. Power'ı yedek Power'ımla değiştim bilgisayara hiç güç gelmiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mayıs 2023
Oyun oynarken bir anda bilgisayar kapandı ve güç hiç gelmiyor. Anakartın üstünde normalde ışık yanıyordu o da yanmıyor. Power'ı yedek Power'ımla değiştim bilgisayara hiç güç gelmiyor.
omercigerci34 Kilopat Katılım 21 Aralık 2016 Mesajlar 391 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #2 Anakartta kısa devre olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS O OnurEmin Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #3 omercigerci34 dedi: Anakartta kısa devre olabilir. Genişletmek için tıkla... Ne yapmalıyım. Artı 0 Eksi
omercigerci34 Kilopat Katılım 21 Aralık 2016 Mesajlar 391 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #4 Anakart'ta kısa devre varsa ya değişecek, yada tamir ettiriceksin. Artı 0 Eksi
KS KS O OnurEmin Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #5 omercigerci34 dedi: Anakartta kısa devre varsa ya değişecek, ya da tamir ettiriceksin. Genişletmek için tıkla... Kabloda bir sıkıntı olabilir mi? Artı 0 Eksi
omercigerci34 dedi: Anakartta kısa devre varsa ya değişecek, ya da tamir ettiriceksin. Genişletmek için tıkla... Kabloda bir sıkıntı olabilir mi?
omercigerci34 Kilopat Katılım 21 Aralık 2016 Mesajlar 391 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #6 Hangi kabloda? 220v kablosunuda dene, priz'i veya 3'lü prizi sormuyorum bile yaptığını varsayıyorum. Artı 0 Eksi
D Delieli Hectopat Katılım 8 Temmuz 2019 Mesajlar 71 7 Mayıs 2023 #7 Anakart modeli nedir? Sorunun ne olduğunu belirten q-led göstergeler olabilir ankartında. Artı 0 Eksi
KS KS O OnurEmin Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #8 omercigerci34 dedi: Hangi kabloda? 220v kablosunuda dene, Priz'i veya 3'lü prizi sormuyorum bile yaptığını varsayıyorum. Genişletmek için tıkla... 220v kablosunu kontrol kalemi ile kontrol ettim sağ ve solda elektrik var ama ortada yok. Artı 0 Eksi
omercigerci34 dedi: Hangi kabloda? 220v kablosunuda dene, Priz'i veya 3'lü prizi sormuyorum bile yaptığını varsayıyorum. Genişletmek için tıkla... 220v kablosunu kontrol kalemi ile kontrol ettim sağ ve solda elektrik var ama ortada yok.
NeverGive Up Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 3.729 7 Mayıs 2023 #9 PSU'yu kontrol edin PSU'da sorun yoksa anakartınızda sorun var demek ki. Artı 0 Eksi
KS KS O OnurEmin Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #10 Delieli dedi: Anakart modeli nedir? Sorunun ne olduğunu belirten q-led göstergeler olabilir ankartında. Genişletmek için tıkla... Asus P6T SE NeverGive Up dedi: PSU'yu kontrol edin PSU'da sorun yoksa anakartınızda sorun var demek ki. Genişletmek için tıkla... Psu kontrol ettim sorun yok Artı 0 Eksi
Delieli dedi: Anakart modeli nedir? Sorunun ne olduğunu belirten q-led göstergeler olabilir ankartında. Genişletmek için tıkla... Asus P6T SE NeverGive Up dedi: PSU'yu kontrol edin PSU'da sorun yoksa anakartınızda sorun var demek ki. Genişletmek için tıkla... Psu kontrol ettim sorun yok