Coco Pops Hectopat Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 570 Çözümler 3 Yer Kase Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2024 #1 Oyun oynarken pat diye bilgisayar kilitleniyor ve hiçbir şey yapamıyorum. Ekran olduğu gibi kalıyor ama ne fareyi, ne klavye çalışmıyor. Çözümü nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Şubat 2024
Oyun oynarken pat diye bilgisayar kilitleniyor ve hiçbir şey yapamıyorum. Ekran olduğu gibi kalıyor ama ne fareyi, ne klavye çalışmıyor. Çözümü nedir?
kaise7 Centipat Katılım 2 Şubat 2024 Mesajlar 51 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2024 #2 Sadece oyun oynarken mi oluyor Artı 0 Eksi
Nightswt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 1.181 Çözümler 4 3 Şubat 2024 #3 PSU, SSD veya harddisk hangisini kullanıyorsan bunların marka modellerini yazabilir misin? Artı 0 Eksi
KS KS Coco Pops Hectopat Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 570 Çözümler 3 Yer Kase Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2024 #4 kaise7 dedi: Sadece oyun oynarken mi oluyor Genişletmek için tıkla... Evet ancak her oyunda yaşanmıyor ve önceden olmuyordu. Nightswt dedi: PSU, SSD veya harddisk hangisini kullanıyorsan bunların marka modellerini yazabilir misin? Genişletmek için tıkla... Hocam ürünümün sitesine falan baktım ama bulamadım. Artı 0 Eksi
kaise7 dedi: Sadece oyun oynarken mi oluyor Genişletmek için tıkla... Evet ancak her oyunda yaşanmıyor ve önceden olmuyordu. Nightswt dedi: PSU, SSD veya harddisk hangisini kullanıyorsan bunların marka modellerini yazabilir misin? Genişletmek için tıkla... Hocam ürünümün sitesine falan baktım ama bulamadım.
ThE bEsT Megapat Katılım 9 Ocak 2015 Mesajlar 684 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2024 #5 macun yenileme vaktiniz gelmiş olabilir ısınıyordur pc Artı 0 Eksi
KS KS Coco Pops Hectopat Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 570 Çözümler 3 Yer Kase Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2024 #6 ThE bEsT dedi: macun yenileme vaktiniz gelmiş olabilir ısınıyordur pc Genişletmek için tıkla... Olabilir hocam. ThE bEsT dedi: Macun yenileme vaktiniz gelmiş olabilir ısınıyordur PC. Genişletmek için tıkla... Hocam laptopu alalı 7 ay oldu şimdiden macun yenileme vakti gelmiş midir? Nightswt dedi: PSU, SSD veya harddisk hangisini kullanıyorsan bunların marka modellerini yazabilir misin? Genişletmek için tıkla... Hocam sonunda bulabildim. SSD modelim: NVMe Micron MTFDHBA512QFD Son düzenleme: 4 Şubat 2024 Artı 0 Eksi
ThE bEsT dedi: macun yenileme vaktiniz gelmiş olabilir ısınıyordur pc Genişletmek için tıkla... Olabilir hocam. ThE bEsT dedi: Macun yenileme vaktiniz gelmiş olabilir ısınıyordur PC. Genişletmek için tıkla... Hocam laptopu alalı 7 ay oldu şimdiden macun yenileme vakti gelmiş midir? Nightswt dedi: PSU, SSD veya harddisk hangisini kullanıyorsan bunların marka modellerini yazabilir misin? Genişletmek için tıkla... Hocam sonunda bulabildim. SSD modelim: NVMe Micron MTFDHBA512QFD