Oyun oynarken bilgisayar kendiliğinden kapanıyor

balta1087

Megapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Arkadaşlar ben win7 ult kullanıyorum. Benim bilgisayar oyunlara girince oyun oynadıkdan 10-15 dk sonra aniden kapanıyor. Çok aşırı ısınmadan olduğunu söylediler. Kasaya bir fan daha taktım ısınma kesildi ama oyun oynarken yine kapanıyor ve felaket derecede kasıyor. Format atsam düzelebilir mi? Yardımlarınızı bekliyorum...

Windows 7 Ultimate 32 Bit
2048 MB bellek
İntel Pentium DUAL CPU E2180 2.0 GHz
1 gb ekran kartı ATI Radeon HD 3650

Böyle işte önceden olmuyordu.Oynadığım oyun Cod 4 mw di.Cod mw3, black ops u oynadım kasma, kapanma falan olmadı.

Bence ekran kartı driverınızı güncelleyin ve oyun oynarken Gpu-z'nin log özelliği ile ekran kartı sıcaklığını öğrenip buraya yazabilirsiniz.

Bence ekran kartı driverınızı güncelleyin ve oyun oynarken Gpu-z'nin log özelliği ile ekran kartı sıcaklığını öğrenip buraya yazabilirsiniz.

Dediğini yaptım işte resimleri boştayken 72 ile 76 arasında değişiyor.Oyun oynarken 80 C oluyor.

Bu arada ekran kartını değiştirdiğimi unuttum 512 mb ekran kartı.

Isınmadan dolayı kasanın içini açtım tozlarını falan temizledim ısınmamaya başladı ama yine de kapanıyor...

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle şunu söyleyeyim, resimleriniz görünmüyor. Eğer sadece CoD MW'de oluyorsa belki uyumluluk sıkıntısı olabilir. XP SP2 modunda açmayı bir dener misiniz ?

İşlemcinizin üzerinde soğutucu olduğundan emin misiniz ? İşlemciniz ağlıyor.

Bilgisayar belirli bir sıcaklığa geldiğinde kapanır.

İşlemci soğutucunuzun termal macununu yenileyin.

file:///C:/Users/İsmail/Desktop/gpu 2.jpg

file:///C:/Users/İsmail/Desktop/gpu 1.jpg

işte resimler. Sadece Cod da olmuyor virtua tnnis 4 assassins creed de oluyor. Format atsam düzelme ihtimali varmı.

- - - Güncellendi - - -

Fan var üstünde

Dediğinizi denicem her yerde böyle diyorlardı.Sadece yapmaya çekiniyordum...

İşte resimler derken? Sizin bilgisayarınızda resimleri bizim buradan görmemiz beklmeiyorsunuz değil mi? Imgur.com'a upload edip bize link verin.

Her halükarda termal macun yenilemeniz lazım ama resimlere link vermeyi bilmediğinize göre bunu kendi başınıza yapmanız zor. Bilgisayarcıya götürün, fanı değiştirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…