Oyun oynarken bilgisayar kendini kapatıyor

Samet9aya43

Hectopat
RAM
16
Ekran kartı
RTX 4060 Laptop
Anakart
F.15
İşlemci
Amd Ryzen7 7840HS w/ Radeon 780M Graphics
Laptopumda oyun oynarken bilgisayar kapanıyor, normal bir şekilde bilgisayar kapatılıyor yazıyor.
Tam olarak çökme değil.
Galiba sebebi, bilgisayarı CPU'nun ekran kartında kullanması ama her yerden NVIDIA ekran kartını seçiyorum, ona rağmen bu şekilde kapanıyor.
Önceden böyle bir sıkıntı yaşamıyordum sıkıntı neden kaynaklı olabilir yardım edebilir misiniz?

Laptopumda oyun oynarken bilgisayar kapanıyor, normal bir şekilde bilgisayar kapatılıyor yazıyor.
Tam olarak çökme değil.
Galiba sebebi, bilgisayarı CPU'nun ekran kartında kullanması ama her yerden NVIDIA ekran kartını seçiyorum, ona rağmen bu şekilde kapanıyor.
Önceden böyle bir sıkıntı yaşamıyordum sıkıntı neden kaynaklı olabilir yardım edebilir misiniz?

PSU'da sorun olabilir.

Tam olarak çökme değil.

Aynı sorun bende de var bir çözüm bulabildinizmi benim sıcaklık değerlerin gereksiz artıyor ve laptop yeni.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı