Oyun Oynarken Bilgisayar Kilitleniyor

onuryzx

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarım oyun oynarken tamamen kilitleniyor klavye tuşlarına basılmıyor ses kesiliyor klavye ledini açamıyorum böyle tuhaf bir sorun geçenlerde Sims 3 oynarken defalarca oldu oyunu oynuyorum hiç bir kasma vb. yok ama bir anda bilgisayar tamamen kilitleniyor ve tekrar başlatmak zorunda kalıyorum. Bu o oyunda 4-5 kere oldu grafikleri minimuma kısmayı Gaming Booster'ı falan hepsini denedim fakat o oyun için hep öyle kaldı.

Sorunun sadece o oyunda olduğunu düşünüp oyunu sildim fakat bugün Sniper Ghost Warrior 2 oynarken de oynamaya başladıktan yaklaşık yarım saat sonra aynı şekilde bilgisayar kilitlendi. Donanımsal ve yazılımsal olarak pek bilgim yok benim anlayabileceğim şekilde yardımcı olmaya çalışırsanız çok güzel olur.
Sistemimin bazı parçaları;
  • AMD Radeon R9 270X Directu II OC Edition 2 GB (Dxdiag'da görüntü belleği 2 GB, Can You Run İt programında ise 4 GB gösteriyor.)
  • AMD FX 6100 Six-Core işlemci
  • 10 GB RAM
  • Microsoft Windows 10 (build 15063), 64-bit
Ve şunu da ekliyeyim bilgisayarıma yeni format attım internetten indirdiğim resmi Windows 10 kurucusu ile ve Windows aktif değil diyor.

Dediğim gibi kasa bile açmamış bir insanım pek bilgim yok bir arkadaşım o işlemcinin ekran kartına darboğaz yapabileceğini söylemişti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…