Oyun oynarken bilgisayara siyah ekran verip donması

Parzival44

Centipat
Daha fazla  
Geçenlerde yeni almış olduğum bilgisayarım siyah ekran verip donmasından dolayı garantiye yolladım. Ekran kartı garantide hiçbir şekilde arızalı olmadığı ortaya çıktı ve bilgisayar tarafıma tekrar gönderildi. Bilgisayara elime geldiğinde hala aynı sorunlar devam etmeye başladı. Aynı şekilde oyunlarda siyah ekran verip kitleniyor ve ben bilgisayarı kapatma tuşundan kapatana dek kapanmıyor. Bu sorunu bir sürü makale ve forum siteleri gezdim her türlü metodu uygularım ama hiçbir faydası olmadı. Şaşırtan yan şu bilgisayarı tüm stres programlarında (furmak, Prime 95, AIDA54 vb.) Uzun süreler test ettiğimde sistem en ufak şekilde kapanma, donma ve siyah ekran vermedi. Sorunuma yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benzer bir sorun benim 3060 RTX sistemimde var.
Çözüm bulabildiniz mi?

Sorunum hala devem etmektedir. Bilgisayarımı aldığım firmaya 4 kere yollamış olmama rağmen sorunum hala düzelmemiştir. Bu süreçte çokça araştırma yaptım ve elimde nvlddmkm.sys hatası var ve olay görüntülemesinde kernel power 41 hatası var @Recep Baltaş lütfen yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkür ederim.

sorunu düzeltinizmi

evet sorunu düzelttim. sorun tamamen ekran kartında çıktı. Gigabyte ürünün tamir edilemeyecek şekilde arızalı olduğunu söyledi akabinde ürünün 0 ürünle değişimini yaptı. Ekran kartı sıkıntısız ve sistem gayet sağlık şekilde çalışmakta. Konu ile ilgili bana yardımcı olan herkese teşekkür ederim umarım benim uğraştığım kadar uğraşmazsınız teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…