Oyun oynarken bilgisayarın kilitlenmesi

@Tolga Şahin Merhaba , sorunla ilgili bir sonuca varabildiniz mi ? Aynı sorunu bende yaşıyorum .

Harddiskimi değiştirdikten sonra sorun bir süreliğine durdu fakat 2 gün sonra aynı sorunu tekrar yaşayınca belki de Windows kaynaklıdır diye düşünmeye başladım. Araştırmalarımın sonunda Windows 10 kullanan bir çok kişinin bu sorunu yaşadığını gördüm. Eğer Windows 10 crashing, needs hard reset ya da Windows 10 donma sorunu diye aratırsanız sorun ile ilgili birden fazla çözüm yolu olduğunu göreceksiniz. Ben bunların birkaçını birden yaparak çözüme ulaştım ve 3 haftadır herhangi bir takılma yaşamadım.

Konuyu hortlattım galiba ama bende o sorunu yaşıyorum ama bahsettiğin çözüm yollarını bulamadım çözmek için yaptıklarını anlatırsan sevinirim.

sorun bende de var çözebilen var mı ?

bu sorunun çözümü bulundumu aynı problem bendede var cs go ve pubg oynarken bilgisayar bir anda kitleniyor ve reset atmak zorunda kalıyorum ssd de veya ramda hiçbir sıkıntı yok defalarca test ettim

bu sorunun çözümü bulundumu aynı problem bendede var cs go ve pubg oynarken bilgisayar bir anda kitleniyor ve reset atmak zorunda kalıyorum ssd de veya ramda hiçbir sıkıntı yok defalarca test ettim
Sanırım buldum. Ram slotlarımdan bazıları bozuk gibi. Sadece tek slotta denedim RAM leri bir sorun yok.

Beyler kötü haberi vereyim sorunun çözümü yok Amd genellikle rx serilerinde bu sorun mevcut bunu bi yazılımla çözüyolar bi süre olmuyor ardından bi sonraki yazılımda sorun tekabül ediyor kimisi oyundayken yaşıyor kimisi masaüstündeyken yani aralıklı zamanlarla oluyor reset atınca düzeliyor yapabileceğiniz tek şey ddu ile driverleri silip sonra temiz bir sürüm yükleyip güzel bir driver beklemek olacak saygılarımla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…