Oyun Oynarken Bir Anda Monitörün Kapanması

exeldor

Megapat
Daha fazla  
Bilgisayarım oyun oynarken ekran bir anda güç gelmesi kesiliyor ve arka planda ses gelmeye, bilgisayarım çalışmaya devam ediyor. Ekran kartı fanları yüksek hızda çalışmaya başlıyor ama ekran kartım sıcaklığa baktığımda sıkıntı yok, maksimum 60 santigrat derecede oluyor. Sebebini bilen ve yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartında arıza var. Benim eski kasamdaki ekran kartı bazen görüntü veriyordu bazen monitöre görüntü vermiyordu. Sizinde böyle bir şeye benzer olay başınıza gelmiş. Başka monitörde de deneyin aynı sorun oluyorsa ekran kartınızda sorun var demektir. Uyku modu da olamaz hareket halinde uykuya alamaz bilgisayar. Boşta olursa ancak o zaman uyku moduna alır.

Tam olarak sorunlarımız aynı değil anladığım kadarıyla. Benim normal kullanım esnasında hiç bir şekilde sorunum olmuyor. Oyunda iken power supply'den cızırtı sesi geliyor. Oyuna girdiğim andan itibaren ses devamlı geliyor ve ekrandaki grafik bolluğuna göre cızırtı sesi değişiyor. Bir süre sonra oyun normal arka planda sesler geliyor ve görüntü komple gidiyor .

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı