Oyun oynarken birden internet koptu

kittyy

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşımla oyun oynarken birden internet koptu. Modemde internet var ancak bilgisayarda kullanılmıyor. Görseldeki gibi bir uyarı var. Bilgisayarda internet olmadığı için tarayıcı açılmıyor. Telefonuda bağlayamıyorum.

Hocam hata veriyor. Ama ne yazdığını yazayım "İnternet erişimi yok. Eylem gerekibilir. Cihazınız bağlı, ancak internete erişmek için tarayıcınızı açmanız gerekibilir.

İnternet olmadığı içinde açılmıyor. Telefondaki interneti de bağlanmıyor.

Hocam. Telefondan bağlanmaya çalışıyorum. TP. Link üzerinden oturum açın diyor.

Merhaba aynı sorun bendede var yaklaşık 4 saatir interneti kullanamıyorum modemde internet var fakat bağlanmaya çalıştığımda cihaz bağlandi internet yok hatası alıyorum cözümünü bilen yazsın lütfen

Microsoft ta Redirecting böyle bişey var yardımcı olabilir.

Bende öyle bir sorun yaşamıştım modemi sıfırlıyınca düzeldi deneyebilirsin.

Hocam siteyi kopyaladım, telefondan açtım. Hozmetiniz borcunuzdan dolayı kısıtlanmıştır diyor. Ama daha 10gün var faturaya. Nasıl bir iş anlamadım.

Hocam siteyi kopyaladım, telefondan açtım. Hozmetiniz borcunuzdan dolayı kısıtlanmıştır diyor. Ama daha 10gün var faturaya. Nasıl bir iş anlamadım.
1-2 saat daha beklicem gelmezse müşteri hizmetlerini arıcam

Hata bu

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-10-30-19-07-22-872-edit_com.android.settings.jpg
    61,9 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…