Oyun oynarken çok fazla Input lag oluyor

YUSUFKANKA505

Hectopat
Daha fazla  
Selam, 2 yıldır başlıkta da gördüğünüz gibi bu sorunun çözümünü aramaktayım, farede ağırlaşma ve gecikme var FPS oyuncusuyum ve fareyi adamın kafasına götürmek çok zor fareyi maalesef ki istediğin yere götüremiyorsun ağır hareket ediyor gecikme oluyor sırf bu yüzden yeni bilgisayar aldım ve mouse değiştirdim sorun hala çözülmedi.

Laptop GF66 katana UE.

Nvidia Reflex açık mı oyunlarda?
Eğer işe yaramazsa nvidia ayarlarından bunu açınız.

Son düzenleyen: Moderatör:

Merhaba aynı sorunları bende yaşıyordum. Sırf bu yüzden i5 4670K RX 5500 XT içeren masaüstü bilgisayarımı sattım ve Ryzen 9 5950X, RTX3080, ROG STRIX B550-XE, 32 GB samsunb b-die çipli RAM gibi yeni bir sistem topladım. Sorun aynen devam ediyor. Birkaç gün önce bilgisayarımdaki tüm kablolara 2 adet biri giriş diğeride çıkışa olmak üzere ferrit bobinler taktım. Daha önce saf sinüs dalgası üreten kendinden trafolu Online UPS ödünç aldım ve sorun yine çözülmedi. Denediğim Windows ve BIOS Tweak'lerini anlatmak istemiyorum çünkü hiçbiri işe yaramıyor. Bursa içinde en azından 5-6 binada ve Edirne'de üniversite okuduğum dönemde de 4 farklı kiralık binada denedim ve bunun lokasyon ve bina elektriği ile alakası olmadığınıda anlamış oldum. Hepsi topraklaması iyi olan yeni binalardı. Fakat bugün oyun oynarken kulaklığım bir anda jak yuvasından ayağımın takılması sonucu çıktı ve bütün gecikmemin düzeldiğini gördüm. Geri kulaklığımı takınca anında fare hareketlerim aşırı derecede ağırlaştı ve klavye de aynı şekilde verdiğim tepkilere geç cevap vermeye başladı. İstersen sende kulaklığı çıkartıp ses olmadan test edebilirsin. Sorunun kaynağını buldum fakat çözümü bilmiyorum. Driver'ları değiştirdim yine de kulaklık takınca input lag geri geliyor.

hala aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…