Oyun oynarken CPU %100 oluyor

By_Syrox

Femtopat
Daha fazla  
Oyun oynarken CPU %100 oluyor ve fanlardan bayağı bir ses geliyor. Bakımını yaptırdım ve termal macununu yeni değiştirttim.

Oyun oynarken CPU %100 oluyor ve fanlardan bayağı bir ses geliyor. Bakımını yaptırdım ve termal macununu yeni değiştirttim.

Eki Görüntüle 2450659

Oyun oynarken CPU %100 olması normal. %87'sini minecraft geri kalanını opera ve sistem harcıyor. O yüzden fazla güç istemesi normaldir.

CPU'nun %100 çalışması zaten doğru olanı. Eksik çalışırsa bir sorun ararız. Sıcaklıklarınız kontrol edin, eğer normal düzeydeyse fandan gelen sese çok takılmayın bence.

Oyunla alakalı bir şey olabilir üstelik 100 de 100 kullanması iyi bir şey.

GPU değil CPU demiş, hiçbir şeyin modeli belli değil neye göre yorum yapıyorsunuz anlamadım?

GPU değil CPU demiş, hiçbir şeyin modeli belli değil neye göre yorum yapıyorsunuz anlamadım?

Zaten normal bir oyuncuda ikisinin de %100 kullanılmasını ister benim arkadaşım da aynı şekilde neden %100 kullanmıyor diye şikayet ediyor.

Normal. Eğer işlemcin çok güçlü olsaydı ör. %60 kullanacaktı.

Bilgiler aşırı eksik işlemci marka model nedir soğutucu marka model nedir ? Bunları belirtmeniz gerek hiç bir oyun oyun içinde işlemciyi sürekli %100 kullanmaz kullanamaz o ekran kartıdır ekran kartı %98 %99 civarlarında çalışır işlemci yük görmediği yerlerde %100 e çıkması çok olası gelmedi bana.

İşlemcinizin modeli nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…