ysfckmk0 Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2023 #1 İyi Sosyaller. Forza Horizon ve Assetto oynuyorum. Egzoz eşliğinde mükemmel giden bazı şarkılar var sizden o tür şarkıları isteyeceğim Örnek verecek olursam: Uzi - Öyle Bir Kader Ki Bu Tuğçe Kandemir - Yanlış Anıl Piyancı - Bırakman Doğru Mu 2 Son düzenleyen: Moderatör: 15 Temmuz 2023
İyi Sosyaller. Forza Horizon ve Assetto oynuyorum. Egzoz eşliğinde mükemmel giden bazı şarkılar var sizden o tür şarkıları isteyeceğim Örnek verecek olursam: Uzi - Öyle Bir Kader Ki Bu Tuğçe Kandemir - Yanlış Anıl Piyancı - Bırakman Doğru Mu 2
kaan270x Decapat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 624 Yer Antalya 15 Temmuz 2023 #2 ysfckmk0 dedi: İyi sosyaller. Forza Horizon ve assetto oynuyorum. Egzoz eşliğinde mükemmel giden bazı şarkılar var sizden o tür şarkıları isteyeceğim örnek verecek olursam: Uzi - öyle bir kader ki bu. Tuğçe kandemir - yanlış. Anıl piyancı - bırakman doğru mu 2 Genişletmek için tıkla... Ben ceza neyim var ki dinliyorum güzel gidiyor.
ysfckmk0 dedi: İyi sosyaller. Forza Horizon ve assetto oynuyorum. Egzoz eşliğinde mükemmel giden bazı şarkılar var sizden o tür şarkıları isteyeceğim örnek verecek olursam: Uzi - öyle bir kader ki bu. Tuğçe kandemir - yanlış. Anıl piyancı - bırakman doğru mu 2 Genişletmek için tıkla... Ben ceza neyim var ki dinliyorum güzel gidiyor.