Deltasvr Centipat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 98 Çözümler 5 26 Mart 2025 #1 Sürücülerim güncel olmasına rağmen oyun oynarken bu hatayı veriyor, nasıl çözerim?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.359 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2025 #2 Deltasvr dedi: Sürücülerim güncel olmasına rağmen oyun oynarken bu hatayı veriyor, nasıl çözerim? Eki Görüntüle 2454085 Genişletmek için tıkla... Windows ayarlarından donanım hızlandırmalı GPU ayarını kapatıp deneyin. Artı 0 Eksi
Deltasvr dedi: Sürücülerim güncel olmasına rağmen oyun oynarken bu hatayı veriyor, nasıl çözerim? Eki Görüntüle 2454085 Genişletmek için tıkla... Windows ayarlarından donanım hızlandırmalı GPU ayarını kapatıp deneyin.
KS KS Deltasvr Centipat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 98 Çözümler 5 26 Mart 2025 #3 Einstein dedi: Windows ayarlarından donanım hızlandırmalı GPU ayarını kapatıp deneyin. Genişletmek için tıkla... nasıl yapacağım hocam? Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Windows ayarlarından donanım hızlandırmalı GPU ayarını kapatıp deneyin. Genişletmek için tıkla... nasıl yapacağım hocam?
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.520 Makaleler 49 Çözümler 12 26 Mart 2025 #4 Malum yerlerden indirdiğini varsayarak Defender kapalı olacak. Artı 0 Eksi
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.359 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2025 #5 Deltasvr dedi: Nasıl yapacağım hocam? Genişletmek için tıkla... Ayarlar>sistem>ekran>grafik ayarları>donanım hızlandırmalı GPU ayarını kapatıp bilgisayarı yeniden başlatın. Artı 0 Eksi
Deltasvr dedi: Nasıl yapacağım hocam? Genişletmek için tıkla... Ayarlar>sistem>ekran>grafik ayarları>donanım hızlandırmalı GPU ayarını kapatıp bilgisayarı yeniden başlatın.
KS KS Deltasvr Centipat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 98 Çözümler 5 26 Mart 2025 #6 The Tribal Chief dedi: Malum yerlerden indirdiğini varsayarak Defender kapalı olacak. Genişletmek için tıkla... Kaspersky kullanıyorum hocam. Einstein dedi: Ayarlar>sistem>ekran>grafik ayarları>donanım hızlandırmalı GPU ayarını kapatıp bilgisayarı yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... Kapalıymış hocam zaten. Artı 0 Eksi
The Tribal Chief dedi: Malum yerlerden indirdiğini varsayarak Defender kapalı olacak. Genişletmek için tıkla... Kaspersky kullanıyorum hocam. Einstein dedi: Ayarlar>sistem>ekran>grafik ayarları>donanım hızlandırmalı GPU ayarını kapatıp bilgisayarı yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... Kapalıymış hocam zaten.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.359 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2025 #7 Deltasvr dedi: Kaspersky kullanıyorum hocam. Kapalıymış hocam zaten. Genişletmek için tıkla... Hangi oyunda bu hatayı alıyorsunuz? Artı 0 Eksi
Deltasvr dedi: Kaspersky kullanıyorum hocam. Kapalıymış hocam zaten. Genişletmek için tıkla... Hangi oyunda bu hatayı alıyorsunuz?
KS KS Deltasvr Centipat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 98 Çözümler 5 26 Mart 2025 #8 Einstein dedi: Hangi oyunda bu hatayı alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... EAFC 25 Artı 0 Eksi
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.359 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2025 #9 Deltasvr dedi: EA FC 25. Genişletmek için tıkla... Oyunun ayarlarında DirectX 12 ya da DirectX 11 ile ilgili bir ayar var mı? Artı 0 Eksi
Deltasvr dedi: EA FC 25. Genişletmek için tıkla... Oyunun ayarlarında DirectX 12 ya da DirectX 11 ile ilgili bir ayar var mı?
KS KS Deltasvr Centipat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 98 Çözümler 5 26 Mart 2025 #10 Einstein dedi: Oyunun ayarlarında DirectX 12 ya da DirectX 11 ile ilgili bir ayar var mı? Genişletmek için tıkla... Yok, fakat steam üzerinden -dx11 yazarak giriyorum. Fakat değişen bir şey olmuyor. Sanırım anti cheat izin vermiyor. Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Oyunun ayarlarında DirectX 12 ya da DirectX 11 ile ilgili bir ayar var mı? Genişletmek için tıkla... Yok, fakat steam üzerinden -dx11 yazarak giriyorum. Fakat değişen bir şey olmuyor. Sanırım anti cheat izin vermiyor.