Yok, fakat Steam üzerinden -DX11 yazarak giriyorum. Fakat değişen bir şey olmuyor. Sanırım anti cheat izin vermiyor.
Sildim ve tekrar kurdum, hata vermezse çözüldü olarak işaretlerim.DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar kurun.Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...www.technopat.net
İşe yaramadı hocam, temiz kurulum yapmama rağmen aynı hata devam ediyor.DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar kurun.Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...www.technopat.net
Sildim ve tekrar kurdum, hata vermezse çözüldü olarak işaretlerim.
İşe yaramadı hocam, temiz kurulum yapmama rağmen aynı hata devam ediyor.
İşe yaramadı hocam.Oyunun uyumluluk modunu Windows 8 yapıp deneyin.
İşe yaramadı hocam.
Zaten açık hocam.V-Sync açıp denediniz mi?
Zaten açık hocam.
O nedir hocam?XMP kapatıp deneyin bakalım.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.