M moova31 Femtopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2022 #11 utkuversus dedi: 2 kere yaşadım. İkisinde de ekran kartı arızalı çıktı. Genişletmek için tıkla... Hocam hortlatıyorum ama sorunu tamamen çözebildiniz mi?
utkuversus dedi: 2 kere yaşadım. İkisinde de ekran kartı arızalı çıktı. Genişletmek için tıkla... Hocam hortlatıyorum ama sorunu tamamen çözebildiniz mi?
Narzhull Kilopat Katılım 27 Kasım 2018 Mesajlar 141 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2022 #12 moova31 dedi: Hocam hortlatıyorum ama sorunu tamamen çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet ama aynı sistemle devam etmiyorum. Donanımsal değişimler yaptım.
moova31 dedi: Hocam hortlatıyorum ama sorunu tamamen çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet ama aynı sistemle devam etmiyorum. Donanımsal değişimler yaptım.
M moova31 Femtopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2022 #13 Narzhull dedi: Evet ama aynı sistemle devam etmiyorum. Donanımsal değişimler yaptım. Genişletmek için tıkla... Hangi parçalar değişti?
Narzhull dedi: Evet ama aynı sistemle devam etmiyorum. Donanımsal değişimler yaptım. Genişletmek için tıkla... Hangi parçalar değişti?